joi, 22 martie 2012

Premiu!!!!

 Am castigat recent pe facebook o sticluta de ulei de argan de la Zenith!!!Cum inca mai aveam o sticluta mica dar era  pe terminate,a venit numai bine acest premiu!!

Iata ce zic producatorii despre acest ulei!




"Arganul este o specie marocana de arbore care creste doar pe o suprafata limitata, intre Essaouria, Taraoudant si Tiznit si reprezinta singura padure de acest fel din lume. Recoltarea nucilor de argan se face din luna Iunie pana in luna August si este o munca rezervata femeilor, care sparg fiecare nuca pentru a extrage valoroasa samanta ce va fi apoi presata si se va obtine pretiosul ulei. Este nevoie de aproximativ 40 de kilograme de nuci pentru a rezulta 1 litru de elixir pur de argan.

De retinut este faptul ca uleiul de argan cosmetic nu este procesat termic in comparatie cu cel alimentar. Procesarea termica se traduce prin prajirea nucilor inainte de a fi presate pentru a se obtine un gust mai placut. Uleiul cosmetic este mult mai bun pentru a fi folosit pe piele intrucat este presat la rece si nu contine adaosuri chimice si conservanti.
Naturelle d’Argan, linie cosmetica BIO care promite forta si frumusete
Formula de ingrijire Naturelle d`Argan se bazeaza pe unul dintre ingredintii activi cei mai pretiosi si mai apreciati: uleiul de argan.
Bogat in acizi grasi nesaturati, faimosii Omega 6 si Omega 9 , uleiul de argan restaureaza filmul hidrolipidic al pielii, incetineste uscarea acesteia si permite aportul de nutrimente. Pielea isi conserva de asemena hidratarea naturala si elasticitatea. Bogat in Vitamina E (de doua ori superioara fata de cea din uleiul de masline) si in polifenoli, cu proprietati anti-oxidante si de lupta impotriva radicalilor liberi, uleiul de argan ajuta la lupta contra agresiunii radicalilor liberi, responsabili de alterarea celulara a pielii.
Intrucat activitatea celulara este amplificata, uleiul de argan este un formidabil aliat in lupta contra semnelor imbatranirii si a lasarii premature a pielii.
Pe langa efectul anti-rid, uleiul de argan este recomandat si in cazul unei pieli acneice/cu cosuri sau uneia cu eczeme sau psoriazis. De asemenea, acest elixir ajuta procesul de cicatrizare si la   disparitia urmelor de varicela sau de intepaturi/muscaturi.
Uleiul de argan poate fi folosit si pentru unghiile fragile sau pentru cuticulele uscate. 


Asta inca nu am incercat,deoarece nu prea stau bine la capitolul timp!!


  Aplicat pe pielea capului, previne mancarimile datorate uscarii. De asemenea, este un bun remediu pentrul parul degradat si cu varfuri despicate. Este recomandat si femeilor insarcinate care pot aplica uleiul de argan pe piele pentru a preveni si a diminua vergeturile, in timpul si dupa sarcina. Nu in ultimul rand, se poate folosi pentru masaj antioboseala si antistres."

 Navigand pe site-ul lor am descoperit si niste lacuri de unghii foarte interesante!!De ce?Pentru ca nu contin:
 Toluen, Dibutil Ftalati si Formaldehide (inclusiv rasini formaldehidice).




"VEGANE   Lacurile de unghii SpaRitual sunt vegane deoarece folosim Mica in locul Guaninei pentru culorile stralucitoare si contin numai ingrediente de origine vegetala.

REZISTENTA DE LUNGA DURATA   Studii independente au demonstrat ca formulele lacurilor de unghii SpaRitual rezista cel putin 7 zile fara sa sara, sa crape sau sa se cojeasca.
GLOSSY   Formulele SPARITUAL au o stralucire exceptionala & detin o paleta de culori extrem de diversa.
USOR DE APLICAT   & nu lasa dungi & au un timp de uscare extrem de rapid.
ERGONOMICE  Elixirele pentru maini,unghii si cuticule au un capac Plum Cap patentat,foarte elegant, si dispun de o perie speciala ce ajuta la deschiderea facila a produsului, la controlul si la o aplicare mai precisa.
REALIZATE DIN MATERIALE RECICLATE .  Sticlele sunt realizate manual ,in Italia,de catre designerii de la Ferrari, folosind materiale reciclabile in proportie de pana la 50%."

pret 40 ron(15ml) 

Le voi incerca caci par interesante si voi reveni cu o postare noua despre ele!!


Un comentariu:

  1. Sal folosesti cu spor eu am tratamentul de la avon cu argan de care nu ma pot lipsi mie de mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!