sâmbătă, 17 martie 2012

A venit primavara!!!




Da,clar a venit primavara!!Am renuntat la cizme,haina groasa,caciula....si am facut loc hainelor subtiri de primavara.
Ce poate fi mai relaxant decat o plimbare cu familia intr-o zi insorita de sambata?Sa simti razele soarelui cum se joaca cu pielea ta si vantul cum adie bland.Dupa asa o zi simti ca iti incarci bateriile pentru o inca o saptamana de munca.

Daca de acum soarele va sta din ce in ce mai mult  pe cer,trebuie sa avem grija de pielea noastra ,folosind creme cu factor de protectie.Anul acesta ,fiind si fata mai mare ma voi documenta mai bine cu privire la ce produse sunt mai bune.Am primit referinte bune despre Avene crema de protectie solara.


 Iata ce informatii am gasit ,legate de crema cu protectie solara!


Daca nu aplici cantitatea necesara de crema, nu vei obtine protectia de care ai nevoie. Dermatologul Jeannette Graf recomanda pentru fata o cantitate de dimensiunea unei alune de padure, iar pentru corp, cam doua paharele de shot-uri. Si inca un sfat important – aplic-o inainte cu 20 de minute sa te expui la soare.

Atunci cand conduci, renunti la centura de siguranta pentru ca nu mai sunt pe strada si alte masini? La fel e si in cazul soarelui – ai nevoie de protectie indiferent ca il vezi sau nu. Inainte sa iesi din casa, nu uita sa aplici lotiunea cu factor de protectie solara pe partile corpului pe care le expui.

Nu uita de par!!!
Doar pentru ca scalpul tau este acoperit de par, nu inseamna ca este si protejat. Daca palariile nu sunt tocmai preferatele tale, e bine sa optezi pentru un spray special pentru par, care sa contina, desigur, factor de protectie. Totodata, nu uita de urechi. Trebuie si ele protejate.

Majoritatea fondurilor de ten contin acum factor de protectie solara, dar asta nu inseamna ca te protejeaza la nivel optim. Expertii spun ca ar trebui sa aplici de sapte ori cantitatea cosmeticelor pentru a te bucura de adevarata valoare a factorului de protectie.
 


Dar vreau sa mai caut informatii si despre alte creme.Voi ce creme cu SPF folositi?Dar pentru bebelusii vostri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!