sâmbătă, 10 martie 2012

Imitarea!!!!

La tot pasul vad aceleasi modele de genti,aceleasi bluze,aceiasi blugi .Mergi in multe magazine din mall-uri,complexe comerciale,si daca vrei sa-ti cumperi ceva mai deosebit, nu gasesti!!!


Totusi,de ce imitam?Are vecina geanta noua (fake,nu si-ar permite una autentica) Channel,isi cumpara si prietena ei,si sora ei si cumnata ei una la fel...ca de asta e trendul!!

Pun mare pret pe magazinele sau site-urile unde poti gasi chestii deosebite,care sa te diferentieze de RESTUL!!
Uneori cand porti ceva mai iesit din comun,esti catalogat drept:"ciudat", lumea se uita "urat"la tine!

Vedetele creeaza anumite tendinte  in vestimentatie,apoi toate tinerele- de la copilite de 14 ani la femei adulte de 25 le imita.Ok,inteleg ca-s vedete,dar unde ramane acel stil propriu,sa imbraci ce te caracterizeaza pe tine,nu pe vedeta X?si de multe ori ce altei persoane ii sta foarte bine,tie iti sta foarte rau!

Nu de multe ori mi-a fost dat sa vad la tv reportaje despre vedetele de la noi care se nimerisera sa se imbrace in aceiasi rochie la acelasi eveniment!!Pai nu e penibil?Ele, care se lauda ca au zeci de mii de euro,sa se imbrace cu aceasi tinuta?M-as mira sa le fi cumparat din acelasi magazin,caci si magazinele se imita unele pe altele in ceea ce priveste unele colectii!!!


Asa ca,sfatul meu:FITI DIFERITE!!

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!