miercuri, 7 martie 2012

Mastile de fata

Pentru ca tot e la moda  ca tot ce cumparam sa fie BIO,m-am gandit sa va impartasesc cateva retete de masti pentru fata Bio.




Atunci cand tenul este foarte obosit si tern foarte indicate sunt mastile cu laptisor de matca.

Uleiul de masline este un remediu foarte eficient in cazul tenurilor uscate cu tendinta de descuamare. Se aplica pe fata si gat, comprese calde cu ulei de masline.

Masca cu argila facuta in casa este foarte indicata pentru tenurile uscate cun conditia sa contina si o lingurita de miere de albine. Dupa indepartarea mastii se aplica pe fata o crema hidratanta.

Masca formata dintr-un amestec de tarate de grau, miere de albine, tarate si apa are efecte anticongestive. Se amesteca pana devine o pasta si se aplica pe tenul perfect curatat.

Cea mai folosita masca homemade este masca de galbenus de ou, masca care datorita compozitiei sale bogate in colesterol, lecitina si vitamina A, este foarte hranitoare pentru piele si ii da fermitate si stralucire.


Pentru tenul mixt se amesteca un galbenus de ou cu doua linguri de pulpa de piersici(sau caise, pepene galben, pere, capsuni) zdrobite. Se adauga 10 picaturi de zeama de lamaie. Se aplica o data pe saptamana, cca 20 minute si se clateste abundent.

Asta pentru cele care aveti timp sa vi le faceti si sa le aplicati!!


Eu,una prefer mastile cumparate,din lipsa de timp.Folosesc de cativa ani buni mastile de la Avon,gama planet spa.Preferatele mele sunt cu sake,care exfoliaza pielea si elimina celulele moarte,cea cu namol si cea cu lavanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!