sâmbătă, 3 martie 2012

Manichiura SPA- o moda,sau o necesitate?

 Asa cum va promiteam intr-o postare anterioara ,astazi vreau sa abordez ce presupune manichiura Spa!


Indiferent de sezon, unghiile trebuie sa fie impecabile. Sunt "cartea de vizita" a femeilor. Pentru unghiile moi, casante, ingalbenite sau care se exfoliaza mereu, centrele de infrumusetare va propun manichiura spa.
Ce este manichiura SPA?
La fel ca si pielea, unghiile au nevoie de o ingrijire speciala. Manichiura  spa este recunoscuta ca fiind un tratament complex de ingrijire a unghiei si a mainii/a piciorului.
Acest tip de tratament are la baza doua principii: relaxarea si starea de bine.

Manichiura SPA se realizeaza in mai multe etape:
1. Pe maini si pe unghii se aplica o crema peeling cu rol de a curata celulele moarte
2. Se aplica o pudra de curatare, pentru a pregati unghiile pentru urmatarul pas
3. Pentru unghiile ingalbenite se aplica un ser de depigmentare
4. In final, se maseaza usor cu o crema bogata in vitamina A si E.

Dupa finalizarea ritualului, pielea mainilor, dar si a picioarelor este curatata, hidratata, elastica si catifelata.

Terapia nu se opreste aici. Acest departament, manechiura spa intruneste atat cosmetica cat si arta; de la masaje, impachetari, reflexologie, manichiura cu pile personalizate, la picturi, piercing, aplicari cu semipretioase si unghii reconstrutive.

Aceste informatii le-am gasit pe internet...dar nu multe saloane respecta acesti pasi!!Asa ca,mai bine sa fiti informate ca atunci cand mergeti la o manichiura spa sa se respecte toti acesti pasi!.

Acest tip de manichiura a aparut relativ recent si este o buna metoda de relaxare!Consider mai mult o moda cea a unghiilor cu gel,sau a unghiilor false,dar manichiura spa este binevenita,ori de cate ori aveti nevoie de relaxare!





Unghiile moi si flexibile sau dure si casante au parte de un tratament deosebit: saloanele folosesc geluri si creme din fructe exotice. Astfel, in functie de problema pe care o prezinta, se va aplica un tratament special, iar pentru a grabi uscarea se va folosi o solutie de accelerare sau se vor pune la un aparat cu aer rece si cald. Se poate face de asemenea, un tratament cu argila si cu parafina preincalzita.

 Si fiindca tot se apropie ziua de 8 MARTIE,este un bun prilej pentru voi,doamnelor si domnisoarelor sa va acordati un rasfat!Sau ,de ce nu...un bun cadou din partea sotilor,iubitilor!

De cand sunt mamica,unghiile mele au cam fost neglijate..si mereu se exfoliaza..asa ca avand o experienta neplacuta cu unghiile cu gel,am decis sa frecventez macar de 2 ori pe luna   salonul pentru  o  astefel de manichiura!!




Rezultatele...intr-o postare viitoare!!!Ati mers la o manichiura Spa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!