sâmbătă, 28 septembrie 2013

Fiole tratament cu Ginseng Bes pentru par


Intrand intr-un plafar mi-au sarit in ochi aceste fiole de la Bes, o firma din Italia care produse mai mult vopsea de par.
Sunt fiole cu ginseng pentru regenerarea parului. Se aplica una pe saptamana pe parul uscat si nu se clateste.
Am cumparat momentan 2 sa vad cum se comporta. Am folosit deja prima si e ok, nu provoaca matreata si nu ingreuneaza parul
Costa 4.5 ron bucata.



A folosit cineva aceste fiole?

12 comentarii:

  1. Parca am o idee vaga legate de ele, am mai auzit pe cineva spunandu-mi de ele, dar nu mai tin minte exact.
    Pentru par, eu nu ma pot desparti de keratina lichida, mi se pare ca face minuni. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu o folosesc dar acum imi cade parul rau si caut ceva pt aceasta problema

      Ștergere
  2. Nu le-am folosit, eu am o masca de par cu ginseng, are un miros intepator dar isi face treaba.Este tot pentru regenerare si impotriva caderii parului.Eu am folosit un tratament de la Foltene, tot cu fiole, dar nu m-a dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. are efect pt caderea parului? de la ce firma e?
      eu caut ceva sa nu mai cada parul asa mult..cred ca voi reveni la tratamentul vivanatura cu petrol..acum cativa ani l-am folosit si a fost super
      pentru cadere am folosit spray=ul de la vichy si am vazut efectele

      Ștergere
  3. Tot de la Vivanatura este si aceasta masca..Am gasit-o intamplator intr-un magazin de naturiste...Singura problema pe care o am cu ea, este faptul ca imi cam ingrasa parul, are in compozitie tot felul de uleiuri, dar am vazut rezultate, chiar imi pica rau parul.Ar trebui sa caut si eu acel tratament cu petrol, am mai auzit persoane multumite de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate fiole ar trebui folosite pentru a vedea efectul? Eu pana acum am folosit ulei de cocos sau de ricin, masat la radacina parului si pe lungime!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am folosit 2..se foloseste una pe saptamana si cred ca sa se vada rezultatele mai bine cura de o luna, doua

      Ștergere
  5. nu am folosit insa daca obsrevi ceva schimbari de la ele te rog sa anunti cu sulite si trambite ca mie personal imi cade parul de cred ca intr-o buna zi imi voi achizitiona o peruca ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anunt! sigur ca anunt, oricum si eu ma confrunt cu aceiasi problema si vreau sa cumpar vivanatura crema cu petrol acum..nu stiu daca mai cumpar aceste fiole.dar pe viitor cred ca le-as cumpara

      Ștergere
  6. E bine de ştiut, în caz de probleme. Eu nu am probleme să-mi cadă părul în exces, deşi este destul de lung şi des. Chiar mă gândesc să-i schimb cu totul înfăţişarea, dar cred că nu voi avea suficient curaj :-)
    Îţi mulţumim, Irina! O seară plăcută îţi doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu NU sunt multumita! Am folosit aceste fiole timp de 2 luni si nu se vede nici un rezultat.Nu faci matreata dar apar mici ''cojite''prin par din cauza faptului ca dupa aplicarea tratamentului nu trebuie sa te clatesti si e cam deranjant mai ales daca ai par inchis la culoare, :)
    Voi ati gasit vreun tratament care sa dea rezultate?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!