sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Alegerea mea -fond de ten si crema Oriflame

 Vreau sa va vorbesc astazi despre 2 produse potrivite tenului mixt/gras,si cu care eu m-am impacat foarte bine.Este vorba despre: Fondul de ten cu efect matifiant Oriflame Beauty si  Fluidul matifiant Optimals Matte Touch.

Dar sa le luam pe rand!


Iata descrierea oficiala pentru fondul de ten:

"Fond de ten mătăsos, cu textură uşoară, care conferă pielii un aspect complet mat, care rezistă. Conţine microgranule de silică, ce absorb continuu excesul de sebum, menţinând aspectul perfect mat al tenului. Formulă pe bază de apă, perfectă pentru tenul mixt/gras. 30  ml"

Parerea mea este ca face exact ceea ce promite!

  • Imi place in mod deosebit  ca  da aspect mat tenului,nu-mi mai luceste fruntea si nasul.
  • Este destul de econom ,se intinde foarte bine pe fata si de aceea nu se consuma mult din flacon.
  • Flaconul are 30 ml suficient dupa parerea mea.Daca e prea mare risti sa ramai cu el ,si sa-i expire termenul.
  • Nu incarca tenul.Nu am simtit vreun efect de masca.
  •  Pe haine se ia dar foarte  putin,de aceea insist sa aplicati foarte putin pe fata,deoarece in cantitati mari cred ca si acesta ca si oricare alt fond de ten s-ar lua pe haine foarte mult.
  • Pretul este unul ok,mai ales cand il gasiti la reducere  .aproximativ 18 ron






Fluid matifiant Optimals Matte Touch

 

"Fluid cu formulă lejeră, ce se absoarbe rapid. Complexul de scoarţă de salcie şi ingredientele active contribuie la reducerea aspectului porilor. Conţine micro-bureţi pentru absorbţia uleiului. Amabalaj igienic, cu pompă. 30  ml"

Aceasta este parerea producatorului.

L-am folosit si mi-a placut  in primul rand flaconul si sistemul de dozare cu pompita. Sunt innebunita dupa acest gen de dozaj deoarece asa cum am mai amintit si in alte postari , poti doza cantitatea necesara si nu patrunde aerul  in crema.

Este adevarat ca dupa o utilizare zilnica timp de vreo 3 saptamani  se observa o usoara reducere a aspectului porilor,iar acest lucru m-a bucurat enorm.

Avand uneori porii dilatati aceasta crema este exact ce aveam nevoie!


Am hotatat sa scriu despre aceste  2 produse in aceiasi postare deoarece merg foarte bine impreuna.Si va recomand din inima daca aveti tenul mixt spre gras sa folositi produse complementare, si veti avea numai rezultate bune.

2 comentarii:

  1. Fondul de ten este tentant, chiar daca nu am tenul mixt sau gras, dar pare potrivit si unui ten normal, mai ales ca ofera aspect mat si asta imi place foarte mult. Nu ne-ai spus ce grad de acoperire are. Mascheaza semnele de oboseala? Pretul e mai mult decat ok, dupa parerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si asa la mascat semnele de oboseala...
      dar cosuri sau alte semne le acopera foarte bine

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!