marți, 20 noiembrie 2012

Poftiti la bijuterii!

 
"In trecut, bijuteriile faceau parte din categoria acelor simboluri ce permiteau recunoasterea, intr-o prima faza, statutului, apartenentei si conditiei sociale a persoanelor care le purtau, mentalitatea care s-a mentinut, in mare parte, pana in zilele noastre. Aceste codificari sunt astazi estompate prin uniformizarea productiei, specifice societatii actuale, uniformizare care tinde sa stearga diferentele de statut, sex si varsta. 

În ciuda faptului ca productia de bijuterii tinde sa devina una in masa indivizii au tendinta de a imprima propria personalitate şi propriul stil obiectelor pe care le poarta. Individului modern ii este dificil sa se adapteze unor norme rigide de comportament: fiecare dintre noi se vrea sau se crede inzestrat cu acel element care ii confera unicitate si pe care intelege sa il exprime prin maniera in care se raporteaza la cei care il inconjoara. Preferinta pentru un anumit tip de bijuterie este adesea justificata invocand nevoia de adaptare la propria personalitate a indivizillor. Profilerarea in prezent a asa-numitelor bijuterii « fantezie » sau a celor « exotice » ne indica, in fapt, tocmai ideea ca  fiecare are posibilitatea de a se distinge de restul persoanelor. Astfel, in final, nu mai ramane decat ca acest joc al diferentierii sa presupuna existenta anumitor reguli."(sursa)

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.


Am ochit deja niste ceasuri foarte frumoase de dama,dar cel mai mult mi-a atras atentia  acest ceas.Are bratara metalica si cadranul rotund inconjurat de pietricele swarovski foarte dragute.Rezista si 1000 m sub apa ceea e iar un plus.

Am gasit aceste bijuterii placate cu aur si mi-au placut foarte mult.
Mi-a placut ca am vazut foarte multe bijuterii accesibile,lucrare cu foarte mult bun gust.
Preturile pornesc de la 7 ron cum sunt acesti cercei placati cu aur de 24K.

Pentru cei ce se pregatesc sa se casatoreasca dar nu prefera aurul,aceste verighete placate cu rodiu sunt potrivite pentru ei.



Bratara fixa fashion cu model floral placata cu rodiu,o gasiti in sectiunea 50%reducere pretul ei fiind redus de la 132 ron la 66 ron.

Gasiti de asemenea ceasuri pentru copii ,colorate  la preturi pornind de la 52 ron.

  • In plus la fiecare comanda veti primi un voucher de 5% reducere la viitoarea comanda.

  • Produsele pot fi returnate in 10 zile de la primirea lor
  • .La comenzi de peste 120 ron livrarea este gratuita,sub acest nivel achitati 20 ron la livrarea prin curier si 10 ron la cea prin Posta Romana ,serviciul Prioripost.
  • Coletul ajunge cam in 2-3 zile la livrarea cu Posta si 1-2 zile la cea prin curier.




2 comentarii:

  1. Ce-mi place bratara! Chiar nu stiam site-ul, intru sa-mi clatesc putin ochii, ca si-asa nu erau destule tentatii :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai ales ca vin sarbatorile...sa vezi ce tentatii vom avea cu totii..pe diverse site-uri
      am gasit si eu acest site si chiar are preturi si produse foarte ok

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!