vineri, 23 noiembrie 2012

Klorane- dezamagire


Industria frumusetii se bucura de o noua descoperire Klorane pentru par stralucitor. Aceste laboratoare cu istorie au adus pe piata un produs ce foloseste secretul inovator al stralucirii absolute gasin lumea plantelor: ceara din frunze de magnolie. 





Aceasta ceara epicuticulara este cea care ofera frunzelor de magnolie stralucirea intensa, mentinand un nivel optim de umiditate, protejandu-le impotriva agresiunilor externe si impotriva efectelor radiatiilor UV. Noua gama de ingrijire a parului de la Klorane este compusa din spray de stralucire, sampon si balsam.  Dupa studierea acestei bariere protectoare de amplificare a stralucirii, Laboratoarele Klorane au extras ceara din frunzele de magnolie, creand o linie de produse care imbunatateste aspectul parului tern.
Datorita structurii biomimetice a peliculei hidrolipidice, ceara din frunze de magnolie actioneaza in perfecta compatibilitate cu parul
Netezeste solzii, protejeaza firul impotriva agresiunilor externe si asigura o hidratare excelenta. Texturile usoare, diafane ale gamei stralucesc cu o irizatie subtila si elibereaza un parfum floral, din esenta de magnolie. Intre cele trei produse ale liniei se numara un balsam exclusiv de activare a stralucirii care invaluie cuticula firului de par in ceara din frunze de magnolie, cu actiune completa si tintita. Aceasta formula inovatoare ofera o stralucire intensa tuturor tipurilor de par, fara a-l incarca.
Perierea, uscarea cu foenul, poluarea si razele de soare modifica structura cuticulei firului de par si conduc la ridicarea solzilor acesteia, impiedicand parul sa reflecte lumina cu intensitate. Pentru a restabili imediat stralucirea vizibila si de durata, parul tern necesita inainte de toate ingrijire speciala si protectie.

Ritual  complet: 3 tratamente, adaptate tuturor tipurilor de par

Linia de produse pentru ingrijirea parului cu ceara din frunze de magnolie ofera un ritual de frumusete ce pot fi utilizate pentru toate tipurile de par: sampon cu ceara din frunze de magnolie, pentru a oferi stralucire dupa o singura aplicare, balsam cu ceara din frunze de magnolie, care reda stralucirea, descurca si lasa parul plin de lejeritate si un spray de intensificare a stralucirii.

SPRAYUL DE STRALUCIRE

Acest produs de amplificare a stralucirii are o textura usoara, care nu necesita clatire si care lasa pe suprafata parului un invelis protector, de durata. Datorita nivelului sau de pH acid care intareste solzii, spray-ul ofera parului stralucire vizibila. Mixul intre ceara din frunze de magnolie si inulina – un agent 100% natural care faciliteaza descurcarea parului – face parul matasos si radios. Se pulverizeaza pe par si apoi se aranjeaza normal. Poate fi folosit in doua moduri: ca agent de ingrijire (nu necesita clatire si se aplica pe parul umed pentru a facilita descurcarea) sau ca parte a rutinei zilnice de ingrijire a parului (se aplica pe parul uscat pentru a oferi o stralucire intensa). Deoarece compozitia sa contine 95% ingrediente naturale si nu include silicon, acest spray este potrivit chiar si pentru parul cu tendinta de ingrasare.

SAMPONUL

Datorita complexului sau original de surfactanti, samponul curata delicat toate tipurile de par si optimizeaza eliberarea ingredientelor active. Ceara din frunze de magnolie si principiul Polycare Boost actioneaza in sinergie pentru a repara solzii si pentru a netezi suprafata firului de par, oferind o stralucire intensa inca de la prima aplicare. Textura sa cremoasa irizata invaluie parul, fara sa il incarce, pentru a-l hidrata, proteja si facilita descurcarea.

BALSAMUL

Textura sa non-grasa sub forma de gel patrunde instantaneu in firul de par, fara sa il ingreuneze, acesta dobandind o stralucire intensa. Parul va avea o stralucire intensa fiind suplu, matasos si pastrandu-si in acelasi timp lejeritatea.

Eu am folosit spray-ul de la ei si sincer nu am observat asa mare diferenta.In plus cred ca mai toate spray-urile  pentru stralucire nu fac mare lucru.

La fel cum citeam si am testat si pe propria piele acele sampoane 2 in 1 care promit si stralucire si repararea si hidratarea scalpului.Si in realitate doar un singur lucru reusesc sa-l indeplineasca.

Asa ca , eu pe viitor nu voi mai investi in spray-uri ce promit stralucirea parului.Poate voi incerca gama Maroccanoil..atat.
Despre care am auzit numai de bine..si stiu ca au si spray pentru stralucire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!