luni, 26 noiembrie 2012

Ce cercei sa aleg?

Suntem cu totii in cautarea de cadouri potrivite celor dragi in aceasta perioada.
Si pentru ca tot v-am vorbit despre  bijuterii argint, tot la acest capitol ma intorc.
Daca nu va permiteti bijuterii scumpe va propun sa aruncati un ochi peste aceste modele:


Iata cateva modele care mie mi-au facut cu ochiul:







 • Efect de alungire - Pentru feţele rotunde sau ovale, alege forme geometrice ascutite ca triunghiuri, octogoane sau trapezoidale pentru a crea echilibru. Cerceii lungi ingusti si tip picatura. Evitati cerceii mici, cercurile sau cerceii voluminosi deoarece acestea accentueaza rotunjimea fete



Efect de rotunjire – pentru formele de faţă pătrata sau dreptunghiulară, in aceeasi idée de a crea contrast, alegeti cercei rotunjiti ca forma sau tip creole – cercuri.

Efect de largime - Pentru forma de fata îngusta, cerceii candelabru voluminosi sau cu pandantive rotunde atasate vor adăuga dimensiune fetei.




Efect de ingustare a fetei - purtati cercei lungi ingusti, tip picatura sau tip pandantiv micuti.




Pentru a evidentia culoarea ochilor - asortati o pereche de cercei stralucitori la culoarea ochilor.


Pentru o fata alungita – este forma perfecta, se pot purta atat cercei lungi candelabru cat si cercei simpli tip butoni, cercei rotunzi sau triunghiulari dar şi cercei pătrati care sa adauge largime formei fetei. Cu toate acestea, evitati cerceii plati, lungi şi subtiri care se opresc la nivelul maxilarului, deoarece vor alungi si mai mult fata.
Pentru o fata triunghiulara - purtati cercei care sa atenueze ascutimea fetei, cum ar fi cerceii ovali mari sau cerceii mici rotunzi. Daca preferati cerceii lungi, optati pentru cei ingusti rotunjiti catre baza, care sa se opreasca deasupra liniei maxilarului pentru a nu sublinia si mai mult barbia.
Pentru o fata in forma de diamant- cautati cercei care sunt mai lati în partea de jos decât sunt în partea de sus. Va vor avantaja cel mai bine cerceii simpli cu un design clasic, cercei scurti si lati, cerceii tip butoni cu un cristal, tip butoni cu perla, si cercei mici picatura . Evitati cerceii lungi si subtiri.


(sursa)




S-au poate va plac aceste inele argint





Voi purtati bijuterii din argint?Sau doar aur?

Un comentariu:

  1. Din cauza unei mici alergii la alte metale trebuie sa poart in special aur dar imi place fff mult si argintul(in plus e si mai ieftin) si nu zic nu nici bijuteriilor suflate-placate cu aur su argint.
    Bijuteriile prezentate de tine sunt fff frumoase chiar nu stiu ce sa aleg, totusi daca ar trebui sa cumpar ceva ar fi cele cu verdde. ;)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!