sâmbătă, 16 februarie 2013

Comanda mea de pe Emag+Nioxin

Cum bine ati vazut zilele trecute pe pagina de facebook a blogului am anuntat ca cei de la Emag au introdus si cosmetice in gama lor.

Astfel gasiti produse profesionale pentru ingrijirea parului , precum  Joico,  Nioxin,   Keune, etc. dar si multe produse pentru ingrijirea tenului  cum ar fi cele de la  faimosul producator   Mario Badescu.
Si cum nu am dat nici o comanda la ei pana acum, am zis sa incerc .

Si am comandat setul de la Nioxin nr .4 caci in urma testului , acesstea mi se  potrivesc,avand parul vopsit, si produse pentru fetita mea servetele umede Pampers,  si scutece Pampers.

In plus gasiti multe  jucarii precum Bubu Povestitor, aflat la reducere acum.


Si am dat comanda aseara la ora 19 si astazi la ora 10 am primit podusele din stocul Emag, urmand ca vineri, adica maine sa primesc gama Nioxin , deoarece ea e livrata  de cei de la Carespot. Deci nota 10 pentru livrarea prompta facuta de cei de la Emag , cu ajutorul firmei Fan Curier.

Pe cat de ok a fost livrarea produselor  vandute de Emag, pe atat de conplicata e cea a celor de la Carespot.Caci m-am trezit cu curierul astazi .si ca trebuie sa achit valoarea coletul..eu achitand cu vouchere cadou pe site-ul celor de la Emag.Si acum isi dau email-uri intre ei sa rezolve problema cumva.

Intre timp vad ca s-a rezolvat si cei de la Cargus tot astazi mi-au livrat comanda, asa ca abia astept sa folosesc produsele

2 comentarii:

  1. pacat ca nu au si vopsea de la keune! ai idee de unde as putea sa o achizitionez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din ce am vazut eu online..doar la saloanele de specialitate poti gasi vopsea de par keune

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!