joi, 1 august 2013

Spray Gerocossen SPF 30 pentru copii


In afara de lapte Avene despre care v-am vorbit aici, am folosit in concediu si lotiunea solara Gerocossen Sun SPF 30.

Mi-a placut ca e sub forma de spray, am observat ca majoritatea cremelor cu factor 30 sunt si sub forma de spray, dar cele cu factor 50 sunt mai des intalnite sub forma de flacon.

Intra repede in piele
Nu are parabeni
Nu rezista la apa, ca cea de la Avene, trebuie reaplicata imediat dupa ce ati iesit din apa.La fel se spune despre orice lotiunea. dar cea de la Avene ramanea inca pe piele si nu necesita reaplicarea dupa ce am iesit din apa.

Pret: 25 ron

5 comentarii:

  1. Recomand de asemenea si ulei de argan pentru protectia solara pe timpul verii. Mai ales pentru beneficiile sale dar si pentru faptul ca este 100% natural.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiam de aceasta intrebuintare a uleiului de argan..il foloseam pentru par

      Ștergere
    2. Uleiul de argan este antiinflamator, anticicatrizant, antioxidant puternic, emoilent, regenerator si restructurant, pielea il absoarbe imediat, reduce umflaturile si durerile musculare si protejeaza pielea de radicalii liberi. Asta pe langa proprietatile pe care se pare ca i le cunosti deja legate de folosirea pe par.

      Ștergere
    3. o sa ma documentez mai bine
      si sigur il voi folosi si pt ten si corp

      Ștergere
  2. Ma uitam si pe siteurile cu sapunuri hand made si am observat ca uleiul de argan este folosit mai nou si ca ulei esential pentru sapunuri, deci zona de folosire se extinde in continuare, nu mai are rost sa spun ca in Africa se foloseste la gatit.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!