joi, 31 mai 2012

Modele unghii cu gel

 Cautand prin calculator am dat peste pozele  facut unghiilor mele cu gel,pe vremea cand eram innebunita dupa gel.Si am zis sa le postez poate va inspirati si voi din ele!!

Acum,privindu-le stau in dubii:sa imi pun iar gel?tratamentul pentru unghii sa zic ca da roade,dar nu am timp si rabdare sa ma dau zilnic cu el...plus ca la treburile casnice tot se mai rup.

Voi ce ziceti:sa-mi pun iar gel?




























9 comentarii:

  1. Irina, nu este in Iasi vreun cabinet de cosmetica care foloseste oja permananenta? E o oja care se aplica ca cea normala, numai ca te tine si 2 saptamani (chiar si mai mult, dar in timpul asta creste unghia si se vede urat). Partea cea mai frumoasa la oja asta e ca rezista foarte mult, iar daca vrei sa o dai jos, nu se disctruge unghia, ca in cazul gelului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este..si ma tenta sa incerc,dar nu se rup unghiile daca sunt fragile?macar gelul le face tari

      Ștergere
  2. eu personal sunt contra gelului,si nu pentru ca as fi avut ci pentru ca am auzit de atatea dezastre lasate in urma de acesta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am avut gel si din cauza lui am probleme acum.......dar daca tot nu-si revin.....

      Ștergere
  3. eu recunosc ca de cand am descoperit gelul sunt fanul lui absolut. Nu am avut probleme cu unghiile dupa ce l-am dat jos. Ideea e ca eu stau cam 4-5 luni cu gel si apoi o luna pauza. Fac asa de vreo 3 ani si chiar nu am probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. si in luna cand nu aveai gel nu erau moi?

    RăspundețiȘtergere
  5. o intrebare care si eu o pun des si inca nu m-am hotarat

    RăspundețiȘtergere
  6. ce tratament ai folosit pentru unghii ? Si eu am avut recent unghii cu gel si am unghiile subtiri si se rup foarte usor , nu pot sa le las mari deloc :(

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!