luni, 21 mai 2012

35 ron capusa!!

Da,ati citit bine!!Cica la un spital din minunata noastra tara daca vii muscat de capusa la 2-3 saptamani de la muscatura platesti taxa de 35 ron.Doar daca te prezinti imediat e considerata urgenta si tratarea e gratuita.

De parca ar fi vina ta ca te-a muscat!!

  Chiar mi se pare o aberatie!Sau o modalitate de a se imbogati peste noapte,din moment ce au vazut ca numarul persoanelor care vin muscate de capuse este in crestere,ce s-au gandit ei:hai sa punem si o taxa,sa mai creasca bugetul!

Sunt curioasa de un lucru:li se taie chitanta pentru suma aceasta?Si pe ea ce scrie?Tratare muscatura capusa?

Oricum s-a iscat asa o isterie cu aceste capuse!


Si atunci ce facem?Stam toti in casa,nu mai iesim in parcuri,la gratare?Sau pe o caldura de 30 grade ne imbracam asa cum recomanda medicii:cu pantaloni lungi,ghete,bluze cu maneca lunga?

Eu nu contest gravitatea posibilei boli data de aceasta insecta,dar nici nu putem face de acum o isterie nationala!Ci doar o informare corecta!

Oricum la noi in Iasi  ,cum nu e un spatiu special amenajat pentru gratare,eu prefer sa nu ma duc in paduri,sau mai stiu eu unde...prefer o terasa sau un  gratar la parinti la casa,,unde nu e nici picior de capusa,si pot sta linistita!


Deci urez tuturor gratare placute vara asta si fara  capuse!!




2 comentarii:

  1. :))))

    pe cat e de comica stirea pe atat e mai dezastruoasa modalitatea in care suntem tratati in romanica noastra draga !!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este!!radem noi radem...dar cand ajungem in spitale vai de noi!!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!