marți, 16 iulie 2013

Ser John Frieda Full Repair

Cum v-am povestit si aici, am primit spre testare de la Cosmeticepenet  2 produse: un sampon si un ser pentru varfuri deteriorate.
Despre sampon v-am povestit aici, urmeaza review la ser.




John Frieda Full Repair Perfect Ends Deep Infusion – crema pentru redarea aspectului matasos al parului
Mod de aplicare: Se aplica pe parul curat, umed dupa spalare. Se aplica liber, prin distribuirea cat mai uniforma in special pe varfuri si pe zonele deteriorate. Se aplica produsul in functie de lungimea parului si de grosimea acestuia. Nu se clateste din par. Se continua coafarea in mod normal.

Povestea din spatele uleiului de Inca Inchi  - Legendara planta ‘sacha inchi’ care se intalneste in padurile amazoniene este recunoscuta drept o sursa a frumusetii. De sute de ani, femeile incase au folosit pretiosul ulei obtinut din semintele fructelor ca si un ritual zilnic. Bogat in omega3 si 6 , efectele benefice ale uleiului fara grasimi de Inca Inchi este cuprins in linia Full Repair de la John Frieda – toate acestea pentru a transforma parul deteriorate, cu aspect aspru si procesat , intr-un par matasos, stralucitor si sanatos"



Parerea mea:

  • se aplica o cantitate mica pe varfuri si deja simti cum hidrateaza varfurile
  • are 50 ml si sigur ma va tine destul de mult timp avand in vedere ca pun putin produs
  • nu imi incarca parul
  • se observa o usoara stralucire a parului dupa ce aplic, mai ales dupa ce usuc parul cu foehnul
  • pret 20 ron
  • nu il folosesc chiar la fiecare spalare, ci cam o data pe saptamana, sau cand imi simt varfurile uscate. Acum ca am venit din concediu de lamare il folosesc mai des.


Acum ma tenteaza aceasta crema  

"Netezeste si ajuta la regenerarea parului deteriorat, lipsit de vlaga pentru o stralucire multi-dimensionala. Rasfata-ti parul acasa la tine cu acest tratament de imbunatatire a conditiei parului, acesta avand in componenta micro-cristale care vor reflecta lumina. Rezultatul dupa ce vei folosi acest produs va fi un par sanatos, matasos si de o stralucire ca proaspat iesit de la un salon de coafura."

Promite chestii interesante nu?

3 comentarii:

  1. Buna! M-ar tenta serul John Frieda, de unde l-ai luat? O seara frumoasa!Denisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. am scris in postare
      l-am primit spre testare de la
      www.cosmeticepenet.com

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!