duminică, 14 iulie 2013

Melvita sampon uz frecvent


Pasionata de ingrijirea parului si de gasirea samponului ideal pentru parul meu cu tendinta de ingrasare, predispus la matreata, vopsit, am cumparat samponul pentru uz frecent de la Melvita.

Ce mi-a placut la el:
  • Nu are parabeni sau sulfati
  • Este bio
  • Face destula spuma, simti cum curata parul
  • Este mai lichid decat alte sampoane si trebuie aplicata o cantitate mica pe par.
Ce nu mi-a placut:
  • Ajuta doar primele 2-3 spalari la  indepartarea matretii,apoi nu mai are acest efect.

Pentru mine nu e cea mai buna varianta, caci tot mi se ingrasa parul...asa ca sunt in continuare in cautari!!


De ce sa folosim sampoane pentru utilizare frecventa?


Şampoanele pentru utilizare frecventă au o compoziţie mai dulce decât cea a şampoanelor obişnuite şi prezintă o capacitate bună de spălare fără a avea în compoziţie compuşi activi precum produsele specializate. Ele pot fi folosite, în principiu, pe orice tip de păr sau în perioada de întreţinere între tratamente pentru dermatita seboreică.

Un astfel de produs este şamponul pentru păr tern de la Melvita care acţionează în profunzime, redând strălucirea părului tern şi devitalizat.

Preţ: 46 de lei .



Din secretele nepreţuite ale spălării podoabei capilare- Nu folosi şampon în exces şi nu-l aplica niciodată pe vârfuri, ci diluează-l uşor şi aplică-l pe scalp, masând uşor până ce se formează clăbucul peste tot.

- La final, după ce ţi-ai spălat şi clătit părul, foloseşte pentru ultima clătire apă călâie, chiar rece. Astfel se vor închide cuticulele de pe suprafaţa firului de păr, iar efectul va fi un aspect neted, lucios.

- Nu-ţi stoarce părul prin rulare după spălare, pentru că ud este mai fragil şi îi vei provoca multe „leziuni". Stoarce apa din el prin presare uşoară, apoi pune-ţi un prosop. Atenţie, nu-l frecţiona energic cu prosopul când este ud!

- Când foloseşti balsamul sau masca, nu le aplica niciodată pe scalp, pentru că vor favoriza îngrăşarea părului la rădăcină. Înainte de a le aplica, presează-l încet pentru a îndepărta excesul de apă. Pentru eficienţă maximă, acoperă-ţi părul cu o cască de duş după ce aplici balsamul sau masca şi lasă-le câteva minute să acţioneze.

- Ţine întotdeauna cont ce pui în farfurie dacă vrei să ai un păr frumos. Dacă exgerezi cu consumul de grăsimi, acest lucru se va vedea şi la nivelul părului tău, care se va îngrăşa mai uşor.

Un comentariu:

  1. la utimul rand nu prea sunt de acord cu cele scris nu cred deloc ca consumul de grasimi este faptul ca parul se ingrasa .

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!