miercuri, 4 aprilie 2012

Bebe 2!!!!!






Fiecare mamica la un moment dat are momente cand simte ca nu mai poate!!Ei bine  am ajuns si eu in etapa aceea!!!Nu de la colici,sau dinti,pur si simplu de la URLETELE ei!!! Daca ar plange ca un copil normal ar mai fi cum ar fi,dar ea nu ... EA URLA!!!!!Si te mai prinde si intr-o zi proasta(chiar daca ea nu are nici o vina),dar cand vezi ca nimic nu  o multumeste,  iti vine sa-ti iei campii!!

Si multi vor zice :vai lasi copilul sa planga,nu-l iei in brate???Ei bine nu!!!!Cand stiu ca nimic nu o supara si sunt doar mofturi o las sa urle...si in max 5 min se calmeaza!!!!Pai clar ca astea sunt mofturi!!!!!

Nu sunt de acord cu bataia ,,dar sa fii mai severa cu propriul copil cred ca ii prinde bine!!!

Bineinteles ca e o etapa si apoi iar radem.ne iubim,ne jucam...dar pana trece ma umplu de nervi!!Si imi amenint sotul ca al 2 lea bebe ,clar nu-l mai fac!
Toata lumea imi zice:"lasa ca asa zici acum,ca peste 2-3 ani iti schimbi parerea"....Serios????Dar cate nopti nedormite(si imi placea asa mult somnul),cate zile de urlete.....astea cand se recupereaza.????
Asa  ca la binevoitorii care ma indeamna sa-i fac un fratior/surioara ii las  sa vorbeasca in voie..si daca insista le dau o replica de regreta ca au deschis subiectul acesta!!!


Poate sunt egoista,dar doresc sa-i pot oferi fetitei mele tot ce e  mai bun...in limite bineinteles!!!Nu ca altii care la nici 2 ani le dau toate jucariile ,dulciurile si toate mofturile i le fac!!Acel copil pleaca din start cu ideea ca totul i se cuvine...si asa va fi toata viata!!!Nu va reusi sa faca nimic pe cont propriu!!

Voi ati avut momente cand ati simtit ca nu mai puteti??

4 comentarii:

  1. oare esti sora mea geamana?
    Daca te consoleaza cu ceva, si eu am trecut prin asta.
    Rareori urla..dar cand o face are grija sa se resimta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sora geamana stiu ca nu am,dar sigur copiii nostri se aseamana foarte mult!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca am avut astfel de momente??????? Bineinteles..si ma bucur ca ti-am citit articolul, m-am regasit in tot ceea ce ai spus! Am trecut ( si trec si in prezent prin astfel de crize..acum ne dau maselele)..si stiu exact cum este! Te inteleg perfect..doar ca eu vreau bebe 2..dar nu acum..peste vreo 6 ani...sa intre maimutica asta la scoala...sau macar la gradi..sa mai ma linistesc un pic! Offff

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc de vizita!sa-ti traiasca maimutica

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!