sâmbătă, 27 octombrie 2012

Sampon Q10 si ChelStop

Am testat samponul Hofigal Q10,si lotiunea Chelstop.

Sa va zic pe scurt  (deoarece nu-mi plac postarile lungi care plictisesc),ce parere mi-au lasat.

Sa incepem cu samponul!


Ce spun producatorii:


"Samponul contine o multitudine de principii active printer care enumeram CoQ10
care este enzima responsabila de furnizarea de energie pentru intregul organism , iar la nivelul pielii actioneaza prin imbunatatirea metabolismului si incetinirea proceselor de degenerescenta celulara si de imbatranire, avand o excelenta activitate revitalizanta si regeneratoare.
Extractul de urzica are ca actiune principala aceea de nutrire a pielii capului, de impiedicare a proceselor iritative , a formarii matretii si de stimulare a cresterii parului.
Extractul de musetel este are ca importante indicatii ce sustin utilizarea acestuia in formula samponului prezentat, sunt efectele antiinflamatoare, de protectie a pielii, antiseptice, emoliente, cicatrizante si reepitelizante.
Extractul de mesteacan contine taninuri care ajuta la reducerea seboreii si a matretii
Extractul de brusture bogat in inulina reprezinta o buna sursa nutritiva pentru par si pielea capului. Se apreciaza de asemenea efectele analgezice, antiseptice si cicatrizante ale extractelor de brusture.
Uleiul de lavanda, de menta si de salvie adaugate in cantitati mici vin sa completeze actiunea bactericida, bacteriostatica,antimicotica, analgezica, antiinflamatoare, antiedematoasa si de stimulare a metabolismului tesutului dermic, alaturi de extractele de plante din formula si de CoQ10.

Actiuni

Actiunea complementara a tuturor principiilor bioactive din extractele de plante, uleiuri esentiale si coenzima Q10 recomanda produsul Sampon “5R” ca fiind de mare eficacitate in mentinerea sanatatii parului , in evitarea caderii parului si a calvitiei, in mentinerea troficitatii pielii capului si in protejarea acesteia impotriva matretii , a eczemelor si a oricaror infectii microbiene posibile."



Ce cred eu:


+ imi place mirosul discret, de flori parca
- este prea lichid pentru gustul meu,si uneori scap mai mult pe par.Poate ca am fost obisnuita cu sampoanele mai mult crema ,mult mai groase.
-nu face spuma  la prima aplicare,doar la a 2a incepe putin sa faca spuma.Stiu ca nici sampoanele dermocosmetice nu prea fac spuma,asa ca acest aspect poate fi considerat un  + pentru unele persoane,dar pentru mine nu e.
+ cantitatea destul de mare 200 ml
+nu am facut matreata de la el
+costa undeva la 9 ron-ceea ce e mai mult decat ok.
-necesita neaparat balsam dupa aplicare.Fata de samponul Pantene despre care v-am vorbit aici putin,acesta  imi lasa parul cam uscat si necesita balsam,sau tratament.
Momentan folosesc Tratamentul  de la Revalid,despre care va voi vorbi intr-o postare viitoare.


Per total mi-a placut si cred ca il voi cumpara si eu dupa ce imi termin stocul de sampoane!





 Si acum despre lotiunea Chelstop!

Ce spun producatorii:


"Se spala capul cu sapun moale. Se usuca parul, se frectioneaza radacina parului sau tot capul cu produs. Cantitatea de 1-3 capace este suficienta pentru o frectie (functie de parul fiecaruia). Dupa frectie se acopera capul cu un prosop sau casca la cald pana dispare efectul revulsiv (minim 30 minute). Se usuca parul si nu se spala decat peste 48 de ore. Operatia se repeta din doua in doua zile. La a patra sedinta, practic oprirea caderii parului este realizata. Pentru intretinere, este necesar sa se faca una, doua spalari pe saptamana."

Aici nu inteleg eu de ce trebuie folosit cu sapunul moale??Poate ca efectul sa fie unul mai bun?Dra singur nu isi face treaba?
Mie ,personal sapunul moale imi provoaca matreata si imi ingrasa parul,si am incetat sa-l mai folosesc.
Totusi lotiunea Chelstop mi se pare ok.

Nu imi mai cade parul atat de tare de cand il folosesc,desi nu il  utilizez in fiecare saptamana.



-la fel ca la Samponul Q10 m-as fi bucurat daca avea o pompita ,ceva,pentru o dozare mai buna.Acesta fiind o lotiune este normal sa fie lichid ,ca apa,si uneori scapam mai mult produs pe par.Dozarea cu capacul mi s-a parut incomoda
+pretul accesibil de 13 ron
+raportul cantitate - pret ok.

Cred ca il voi cumpara pe viitor daca as mai avea probleme.

Voi ati folosit aceste produse?Ati fost multumite de ele?









Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!