marți, 26 iulie 2016

Masca pentru cresterea parului homemade

Uleiul de castor cum mai este denumit uleiul de ricin reprezinta unul dintre cele mai comune uleiuri ce actioneaza benefic atat pentru par cat si pentru piele. Modul de pregatire al uleiului de castor este reprezentat de presarea la rece a semintelor crude ceea ce permite pastrarea fiecarui element nutritiv pe care acesta il detine. Are o vascozitate ridicata si o culoare galbuie ce patrunde foarte repede in piele. Uleiul de ricin contine unul dintre cele mai importante elemente ce sunt reprezentate de acizii grasi esentiali precum: linoleic, stearic, oleic, palmitic etc.



Comandand de pe Iherb, acest ulei de ricin, am decis sa il si pun la treaba!! L-am folosit impreuna cu uleiul de cocos, care e pe sfarsite, si cu siguranta la urmatoarea comanda pe Iherb, voi adauga in cos si acest ulei, pentru ca este mai ieftin decat la noi, si il gasesti cu usurinta in varianta presat la rece, organic, cum este acest ulei la 454 grame , la 44 ron in promotie. Fiind extra virgin , aduce toate beneficiile sale parului sau corpului, depinde unde va decideti sa il utilizati.

Uleiul de ricin a costat 11 ron si are 120 ml.




Eu, uleiul de cocos il aplic in masti pentru par, si il folosesc pe post de ulei de corp dupa baie. Si imediat imi simt pielea hidratata , nu mai spun de miros ca iti vine sa mananci acest ulei.

Am pregatit masca de par doar din ulei de ricin si cocos, cate o lingura din amandoua si am intins pe lungimea firului de par. Evit sa pun ulei de ricin la radacina pentru ca imi ingrasa parul. Dar pentru fetele care nu au aceatsa problema sacaitoare,  chiar le sfatuiesc sa foloseasca uleiul de ricin , mai ales daca vor sa le creasca parul mai repede.

Eu folosind numai uleiul de cocos pe scalp, si masand pret de cateva minute am observat cat de mult mi-a crescut parul!!

Cu siguranta uleiul de cocos este nelipsit din baia mea!!

Un comentariu:

  1. si la mine uleiul de cocos este nelipsit! imi fac masti pentru par cat de des pot, cel de ricin este cam mult pentru parul meu!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!