sâmbătă, 25 mai 2013

Parfumurile mele favorite de la Yves Rocher

De cand am folosit primul parfum Yves Rocher   Comme une Evidence ,pot spune ca m-am indragostit de orice parfum de-al lor.Toate mi-au fost pe gustul meu, chiar daca erau putin mai dulci precum Vanille Noire.

Imi place foarte mult ca persista mult pe piele.
Sticlutele sunt rafinate si placute
Preturile lor sunt  putin mai mari,dar daca prinzi o oferta in care comanzi si  primesti parfumul gratuit se merita.
Eu am folosit urmatoarele parfumuri de la ei:

Naturelle - "Parfumul seninătăţii şi relaxării, cu notele sale verzi, florale, fructate pentru a simţi şi a vă abandona continuu în starea confortabilă, lipsită de griji din timpul verii."

Comme une Evidence - "Magia unui parfum care radiază puritate şi armonie… Pe note de lăcrămioară sălbatică, de muşchi de pădure şi frunze de violete, parfumul pe care-l lăsaţi în urmă se îmbină perfect cu eleganţa naturală, se iluminează cu nesfârşită graţie."


So Elixir- "Un elixir de feminitate special creat pentru cele care iubesc să atragă toate privirile, să se simtă strălucitoare şi atât de feminine…Un parfum luminos şi intens care vă învăluie cu o mireasmă de neuitat."


Vanille Noire- "Între prospeţime şi senzualitate, transpareţă şi profunzime, VANILLE NOIRE ăşi dezvăluie cu delicateţe acordurile lemnoase în contact cu pielea."



Iris Noire- "Un concentrat plin de mister, o aură fascinantă. Un parfum dominat de contraste, de o feminitate ameţitoare şi o eleganţă unică."




Ma tenteaza acum noul parfum So Elixir Purple  -



 "SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER, o aromă fascinantă și magneticăpentru a dezvălui puterea sa de seducţie.

Îmbinarea inedită a infuziei de Tuberoză și a uleiurilor esenţiale de Vetiver și de Patchouli, într-un elixir floral lemnos, incredibil de feminin.

Ingrediente de origine vegetală : infuzie de Tuberoză, uleiuri esențiale de Vétiver, de Bergamotă, de Patchouli și extract de Smirnă."

si  Neroli  -


 "Un parfum unic constituit în jurul unor materii prime de excepție

Secrets d'Essences Néroli, simbolul feminității subtile si delicate. Această creație florală cu note originale de mosc și florale vă generează o senzație de prospețime în același timp senzuală și rafinată, cu ajutorul unor materii prime de excepție : Uleiul esențial de Néroli și absolutul din Floare de Portocal se contopesc pentru Dvs. într-o adevărată grădină a Hesperidelor.
Avantaj : Pentru a celebra Néroli, flaconul emblematic Secrets d'Essences se îmbracă într-un alb pur și luminos.

Ingrediente de origine vegetală : absolut de Floare de Portocal, uleiuri esențiale de Néroli, Bergamotă, Portocală și Petitgrain Bigarade."


Pe toate acestea le gasit la preturi speciale, accesand bannerul din partea dreapta a blogului, si in plus beneficiati de ofeta lunii mai cu produse gratuite cadou!!

7 comentarii:

  1. Am scris si eu despre CUE si So Elixir, insa nu le-am inacdrat in topul meu. Ma bucur insa ca tie iti plac mai mult . :D


    Te pup,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac foarte mult parfumurile de la YR, persista mult pe piele si dupa cum ai spus si tu de multe ori la primesti gratuit cand faci comenzi la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e...si e fain..chiar daca nu dau reduceri ca la Avon..primesti multe produse gratuit..si nu sunt chiar dintre cele mai ieftine

      va invit si la concurs daca nu v-ati inscris inca..mai aveti 2 zile la dispozitie

      http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/05/concurs-loccitane-collection-de-grasse.html

      Ștergere
  3. Eu nu am incercat decat Yria, care, desi pare un parfum innecacios si batranesc, pe pielea mea mirosea foarte bine, mereu primeam complimente. Pe prietena mea cea mai buna.. Hmm not no much :))!
    Am mai incercat si So Elixir la verisoara mea si mi-a placut la nebunie! M-am dat cu el seara, inainte de o petrecere, si a doua zi, cand am intrat in cada sa-mi fac baie inca ii simteam mirosul <3! Vreau si eu sa mi-l cumpar, mi-a placut prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte bune si persista mult.mie imi place Comme une Evidence este preferatul meu.e la loc de cinste printre alte parfumuri pe care le am. persista mai mult decat Lancome

    RăspundețiȘtergere
  5. din ce am auzit ca persista , am sa mi fca si eu curaj pentru o comanda ca acum ami facut curioasa si pe mine.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!