vineri, 31 mai 2013

Repara-ti parul deteriorat cu Garnier Goodbye Damage

Garnier ne-a pregatit o noua lansare
Doua ingrediente minune fac ca parul sa fie regenerat si fibra capilara sa fie reconstruita: Keraphyl (o proteina naturala derivata din plante care patrunde in cuticula fibrei capilare pentru a o repara si a creste rezistenta acesteia) si Uleiul Amla (unul dintre cele mai faimoase uleiuri pentru par, recunoscut pentru capacitatea de a preveni despicarea varfurilor, si repararea fibrei deteriorate. In plus, este responsabil pentru efectul de stralucire).
Foloseste intreaga gama Garnier Fructis Goodbye Damage si dupa numai o saptamana cei avea rezultate spectaculoase: par de 10 ori mai puternic si de 3 ori mai stralucitor, de 4 ori mai putine varfuri despicate.

Ser pentru varfuri despicate - Acest produs poate fi aplicat in fiecare zi, pentru un par care arata si se simte ca dupa o tunsoare. Imbogatit cu ulei de Amla, acest tratament zilnic actioneza ca un bandaj pentru varfuri despicate pe care le va sigila.
Pret ser varfuri despicate Garnier Fructis Goodbye Damage: 27 lei


Sampon reparator - Are o textura cremoasa care se transforma instantaneu intr-o spuma bogata. Formula este imbogatita cu agenti cationici care imbraca firul de par de la radacina pana la varfuri. Usor de clatit, parul ramane curat, proaspat ca dupa un tratament.

Masca reparatoare - Textura incredibila de unt invaluie fiecare suvita pentru a patrunde cat mai adanc in structura firului de par si pentru a-l repara si intari. Aceasta masca hraneste si repara chiar si cele mai deteriorate fire.
Pret masca reparatoare Garnier Fructis Goodbye Damage; 21 lei

Balsam reparator - Formula bogata se topeste instantaneu si este absorbita de par. Eficacitatea sa este simtita imediat.
Pret balsam Garnier Fructis Goodbye Damage: 14 lei
Tratament instant - Combina puterea unei masti si lejeritatea unui balsam. Formula gel-crema lucreaza asupra parului degradat in momentul aplicarii. Mult mai eficienta decat un balsam, acest tratament se topeste pe par pentru a-l repara, intari si revitaliza.
Pret tratament instant Garnier Fructis Goodbye Damage: 20 lei

Desi am o gramada de produse pentru ingrijirea parului, parca as incerca tratamentul si serul!!

Voi ati folosit aceasta gama?
Cum vi se pare?

Un comentariu:

  1. Suna bine! Eu nu mai am parul degrdat ca l-am tuns destul de tare in primavara asta, dar am avut de la Garnier o masca cu avodado care era super buna....acum mai am din cea de la MAcadamia.... dar daca se va termina (desi mai am aproape jumatate) o voi incerca si pe aceasta. Frumoasa poatare.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!