marți, 28 mai 2013

Castiga cu LIfeCare

Ai  auzit de produsele Life care?
Rasfoieste catalogul 

si devino client direct si primesti automat:

1. Catalogul Life Care (144 pag.)

2. Sampon cu urzica BIO KRAUTER 500 ml.

3. Pasta de dinti cu musetel BIO KRAUTER 125 ml.

ACUM ai in plus 10 lei REDUCERE pe loc, direct pe factura


Nivelul 1
Plaseaza in prima luna o comanda cu valoarea cosului de minim 130 lei (pret partener) si ai CADOU : Sampon urzica Bio Krauter 500ml+Pasta de dinti Bio Krauter 125 ml+alte materiale afacere.
Nivelul 2
Plaseaza in a doua luna o comanda cu valoarea cosului de minim 150 lei (pret partener) si ai CADOU : Crema de picioare cu vita de vie Krauter+Deo Roll cu musetel Krauter+alte materiale afacere+ 5% DISCOUNT suplimentar din valoarea cosului de cumparaturi (se primeste automat).
Nivelul 3
Plaseaza in a treia luna  o comanda cu valoarea cosului de minim 170 lei (pret partener) si ai CADOU : Solutie Bio pentru geamuri Biohaus 500ml+Detergent Bio pt.vase 125ml+alte materiale afacere+10% DISCOUNT suplimentar din valoarea cosului de cumparaturi (se primeste automat).
Nivelul 4
Plaseaza in a patra luna o comanda cu valoarea cosului de minim 200 lei (pret partener) si ai CADOU : Gel antireumatic Puterea Ursului la 200ml.+Gel de buze Krauter+alte materiale afacere+15% DISCOUNT suplimentar din valoarea cosului de cumparaturi (se primeste automat)

Gasesti o gama larga de produse Bio pentru ten, produse de curatenie, parfumuri de cea mai buna calitate ,,in plus economisesti si bani.

Ce spui? Vii in echipa mea?
Inscrierile se fac din toata tara!!
Cei interesati lasati adresa de mail si va contactez eu

NU UITATI DE BLOG SALE:PRODUSE YVES ROCHER, L'ERBOLARIO...AFLATE LA REDUCERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!