vineri, 29 iunie 2012

Imi place!!Cititi si voi!

 Zilele acesta am dat peste un articol in revista online:Cosmopolitan...si mi-a placut mult..

Va las sa va delectati si voi cu el!

 

"6 uleiuri 100% naturale pentru frumusetea ta

Ulei esential de ienupar

  • anti-celulitic si detoxifiant puternic

Pentru a diminua aspectul inestetic de celulita, poti face un tratament intern de detoxifiere sau poti combina uleiul de ienupar cu un ulei baza (3 picaturi de ienupar la 15 ml de ulei baza).
Aplica mixul cu miscari circulare pe tot corpul. [pret estimativ: 7 lei/ 20 ml]

Ulei de migdale dulci

  • anti-aging si demachiant excelent

Uleiul de migdale dulci este unul dintre cele mai puternice tratamente naturale anti-aging, dar e perfect si ca demachiant sau ca inlocuitor de crema hidratanta pentru tenurile uscate.
[pret estimativ: 15 lei/ 50 ml]

Ulei de susan

  • protejeaza de razele UV

Pe timpul iernii, aplica pe ten cateva picaturi de ulei de susan pentru a te proteja de razele ultra-violete (protectia e de doar 30%, asa ca vara nu uita de crema anti-UV).
Tot uleiul de susan trateaza si eczemele determinate de frig, detergenti sau alti factori daunatori pentru piele. [pret estimativ: 15 lei/ 50 ml]

Ulei de cocos

  • pentru un bronz rapid si intens

Ai o piele sensibila si reactiva? Incearca uleiul de cocos din cap pana-n picioare, ba chiar si pe par - este o masca excelenta (las-o 30 de minute ca sa actioneze). Nu uita sa iei cu tine uleiul de cocos si pe plaja - te vei bronza mai rapid si mai uniform. [pret estimativ: 25 lei/ 500 g]

Ulei esential de arbore de ceai

  • trateaza cosurile si punctele negre

Amesteca 3 picaturi de ulei de arbore de ceai cu 10 ml de ulei baza, ca apoi sa aplici amestecul in zonele cu acnee sau puncte negre. Foloseste-l dupa ce ti-ai curatat fata cu un sapun dermatologic.
[pret estimativ: 9 lei/ 20 ml].

Autobronzant natural

Combina cateva picaturi de ulei de catina (in functie de intensitatea culorii pe care vrei s-o obtii) cu unul baza si aplica prin miscari circulare pe ten, gat si decolteu. Nu o sa lase pete (ca autobronzantele obisnuite) si o sa-ti trateze acneea, punctele negre, iritatiile si, mai ales, ridurile fine.
[pret estimativ: 9 lei/ 20 ml]."

V-au placut informatiile?

4 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!