duminică, 3 iunie 2012

Cashback!!

S-a lansat cashcow.
Ce este??? E un site pe care daca te inregistrezi , si faci cumparaturi din magazinele partenere (302 la numar-deci destul de multe,din tara si strainatate).apoi primesti un procent diferit in functie de magazin din suma cheltuita acolo,intr-un cont


Iata cat e de simplu:

1. Te inregistrezi introducandu-ti numele, prenumele, adresa de mail si parola. Odata ce te-ai inregistrat, un mic cookie va fi instalat in browserul tau. Acest cookie va contine un cod de identificare unic, care te va recunoaste de fiecare data cand iti vei face cumparaturile prin Cashcow.
 
2. Selectezi magazinul preferat din cele afisate pe siteul nostru.
 
3. Dai click pe “Mergi la magazin”. Acum vei fi directionat direct pe site-ul magazinului respectiv, unde iti faci cumparaturile asa cum ai face-o in mod obisnuit.
 
4. In momentul in care tranzactia este inregistrata de catre magazin, cashbackul aferent cumparaturii respective va aparea in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Cashback in asteptare”. Tot ce trebuie sa faci acum este sa astepti ca magazinul sa confirme tranzactia. Acest lucru se poate intampla dupa ce comerciantul primeste plata pentru produsele/serviciile achizitionate sau, in unele cazuri, dupa ce expira perioada de returnare a produselor. Daca tranzactia este anulata din diverse motive (nu s-a facut plata, produsele nu au fost pe stoc, te-ai razgandit etc) cashbackul va fi respins si iti va aparea in cont in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Cashback refuzat”. Daca totusi cashbackul apare ca fiind refuzat dar tranzactia s-a finalizat cu succes, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: office@cashcow.ro.
 
5. Dupa ce magazinul confirma tranzactia, cashbackul va aparea in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Total disponibil”. 
 
6. Completeaza cererea de retragere a banilor din “Contul Tau”: “Retrage castigurile”. 
Atentie! Suma minima care poate fi retrasa este de 50 de ron.

7. Banii care reprezinta cashbackul aferent cumparaturilor tale iti sunt virati in contul bancar in a doua jumatate a fiecarei luni, pentru cumparaturile confirmate in luna anterioar .


In plus beneficiezi de anumite vouchere care iti aduc reduceri in anumite magazine.
Iata si  lista celor 302 magazine de unde puteti cumpara .
Nu e simplu sa faci  cumparaturi cu bani inapoi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!