sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Perie de par Label M

Daca pana acum am tot vorbit despre produse destinate ingrijirii parului, acum a venit vremea sa vorbesc si despre periile de par pe care le folosim atunci cand ne pieptanam.In graba sau din neatentie suntem supuse unor greseli atunci cand ne pieptanam , si acest lucru poate agresa firul de par, ducand in timp la fragilizarea si ruperea lui.



Iata cateva greseli de periere :

Periatul de la rădăcină spre vârf rupe firele de păr iar foliculii sunt smulşi. Este cea mai frecventă greşeală pe care o faci atunci când încerci să îţi descurci părul. Începe periatul de la vârfuri, urcând treptat pe lungimea părului, pe măsură ce descurci firele.

Mitul conform căruia ar trebui să-ţi perii părul cu cel puţin o sută de mişcări a fost demontat. Pieptănatul excesiv fragilizează părul. Perierea părului dimineaţa şi seara, este suficientă pentru descurcarea lui făra a-l agresa.

Când este ud, părul tău este foarte vulnerabil, atât la căldură, cât şi la factorii mecanici. Dacă îţi piepteni părul cât este ud sau dacă îl freci intens cu prosopul, rişti să-i distrugi stratul de cuticule, asemănătoare unui strat de solzi îndreptaţi în jos, către vârful părul


Pieptănarea părului ajută la stimularea circulaţiei sanguine la nivelul scalpului, ceea ce contribuie la hrănirea şi oxigenarea rădăcinilor. În acest fel previi acumularea de sebum, care poate sufoca rădăcina şi duce la căderea firului de păr. 

Dacă ai părul ondulat sau creţ şi pieptănarea lasă în urmă o claie haotică de păr, distrugând buclele, foloseşte un dispozitiv pentru masaj capilar sau perie-ţi părul înainte de a te spăla pe cap sau seara înainte de culcare.

Tot prin pieptănare distribui uniform sebumul de la rădăcini către toată lungimea părului, oferindu-i o protecţie naturală împotriva degradării şi ruperii.


Dupa ce ani la rand am folosit periile  din comert care imi rupeau de fiecare data firele de par, cand am inceput sa scriu pe blog si sa citesc alte bloguri de beauty am descoperit peria minune Tangle Teezer despre care v-am vorbit aici.

Si eram 100%  convinsa ca nu o voi schimba niciodata.Ba chiar am folosit-o 2 ani zi de zi, m-a insotit si in concedii si peste tot. Eram de nedezlipit, pana ce zilele trecute a cam dat semne de deteriorare si se cerea o schimbare in peisaj.
Tot urmarind parerile altor bloggerite, am decis sa incerc si alt gen de perie din gama de produse profesionale Label M.

Si cum site-ul meu drag era la indemana mea sa  caut peria potrivita pentru parul meu, am ales peria de par Label M  dar nu eram asa convinsa de alegerea facuta in privinta ei  .




Coletul in care aveam mult dorita perie mi-a ajuns foarte repede, ca mai toate comenzile plasate si nerabdatoare am desfacut pachetul si primul produs pe care l-am luat la analizat a fost bineinteles peria de par.:)
Era ambalata frumos intr-o cutie neagra cu descrierea produsului pe spatele acesteia.


Am si pus peria la treaba si cel mai mult mi-a placut manerul ei!! Am facut involuntar comparatia cu vechea mea perie Tangle Teezer,si la 2 aspecte a castigat aceasta noua perie:


  • este foarte usor de tinut in mana , manerul fiind foarte ingust cum se vede si in poza si e super usor sa ma pieptan cu ea
  • perii sunt rotunjiti la varfuri si nu imi agresez scalpul meu sensibil cu ele.

Am crezut ca desi avea 2 puncte in plus, nu voi fi multumita de ea la capitolul cel mai important si anume: cantitatea de fire rupte in urma pieptanatului.

Asta pana parul meu a simtit periile delicate pe el! Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ce frumos piaptana, nu mi se rup fire( decat cele obisnuite acum la schimbare de anotimp),nu ma trage de par.

In plus singurul lucru care nu prea imi placea la Tangle Teezer era ca varful periilor era cam ascutit, aspect care la noua mea perie a disparut, varfurile fiind rotunjite, blande atat cu firul de par cat si cu scalpul.


Peria este produsa in Korea si este destinata uzului profesional, pretul ei fiind de 37 ron.
Pe site gasiti multe produse Label M la care merita sa va opriti mouse-ul atunci cand navigati pe site si cautati produse profesionale pentru par.


Daca doriti mai multe informatii despre brandul Label M va invit sa aruncati un ochi aici Si fiti pe faza ca tot se aproapie sezonul reducerilor de sarbatori , sa profitati din plin de reducerile care vor fi pe site!
Caci ce poate fi mai frumos pentru femeile din viata voastra decat sa fie rasfatate cu astfel de cadouri! Sau , de ce nu, sa ne facem singure cadouri, caci vom sti sigur ca nu dam gres cu ce alegem noi.
Trebuie doar sa fim pe pozitie cand se da startul reducerilor de Black Friday !



2 comentarii:

  1. arata foarte bine aceasta perie, multumim pentru sfaturi :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2014/11/giveway-de-mos-nicolae.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu caut o perie buna de par. Tangle Teezer nu prea ma multumeste. :(

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!