luni, 29 septembrie 2014

Sampon Argan Plus cu ulei de masline

Samponul Argan Plus cu ulei de masline de la Farmec face parte din gama celor 3 sampoane lansate anul acesta care au in componenta si ulei de argan.

Fiecare a fost creat pentru un anumit tip de par:

  • cu jojoba pentru par fragil si scalp sensibil
  • cu keratina pentru par deteriorat, greu de aranjat
  • si cu ulei de maline pentru par fin , fara consistenta


Au un design interesant , imi place sticla lor de plastic inchisa la culoare, dar e un minus ca nu vezi cand se termina produsul, nefiind transparent.
Eu am facut cunostinta cu ultimul din gama:cel cu ulei de masline, mai exact cu o mostra primita o data cu achizitionarea revistei Unica de septembrie.


  • Face suficienta spuma
  • Curata parul si il lasa matasos
  • Nu provoaca matreata sau iritatii la nivelul scalpului

L-am folosit, mi-a placut si m-am interesat de el pe site-ul celor de la Farmec.


 Are 250 ml si costa in magazinul online in jur de 13 ron.
Iata ce descriere oficiala are:

"Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană.

Prin aportul de acizi grași esențiali, vitamine și minerale pe care le conțin, uleiul de argan și uleiul de măsline conferă firului de păr consistență, rezistență, vitalitate. Părul capătă astfel un aspect sănătos, cu un plus de volum, devine mătăsos și strălucitor



Uleiul de măsline:
  • revigorează părul
  • hrăneşte şi tonifică firul de păr şi scapul
  • conferă elasticitate firului de păr şi un aspect mătăsos
Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană".
Navigand pe site-ul lor am descoperit

Ma tenteaza si Serul Argan Plus la 100 ml, pret 17 ron la promotie, dar mai intai voi termina uleiul de par de la Gliss.

Si samponul anticadere Gerovital H3 Derma+, care are 200 ml si il gasiti la pretul de 27 ron la promotie.


Voi ati folosit aceasta gama noua de la Farmec? Sunt mandra ca sunt romanca si ca firmele romanesti produc asemenea cosmetice laudate in tara si peste hotare.



2 comentarii:

  1. da, l-am incercat si nu mi-a placut deloc.mare pacat. pupi

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am încercat șamponul ArganPlus cu ulei măsline. Părul meu are tendință de îngrășare și vârfurile uscate și l-am luat sperând că mă va ajuta să nu mai am vârfurile atat de uscate, dar m-a dezamăgit. Părul meu are volum de la natură, dar după ce am folosit șamponul era turtit complet. În plus, mi s-a și îngrășat mai repede. Singurul plus este ca părul a părut hidratat pe lungime si moale.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!