joi, 25 septembrie 2014

Masca de fata Vivanatura cu trandafir si argila



Masca de fata cu argila si trandafir de la Vivanatura mi-a fost trimisa spre testare impreuna cu alte bunatati de la ei.
Cum am avut  incercari nereusite cu niste masti de fata de la Yves Rocher ma gandeam cu ce poate fi deosebita aceasta masca de cele incercate?

Si nu m-a dezamagit!
Se simte pe fata cum  argila detoxifica pielea si trandafirul da o aroma frumoasa pielii.

Iata descrierea oficiala:


"Masca de față este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.
Argila, element de bază în componența măștii de față, este adesea numită pământul care vindecă, fiind un detoxifiant puternic, cu o remarcabilă capacitate antitoxică și de absorbție. Are proprietăți cicatrizante deosebite. Reîncarcă celulele cu energie vitală, dă luminozitate și strălucire tenului. Este un puternic bacteicid, tonifiant și vitalizant. În urma aplicării măștii de față, pielea respiră liberă, eliminând impuritățile și excesul de sebum. Tenul capătă un aspect sănătos, curat și catifelat!
Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.
Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul."


Pretul e mic- 7 ron pe 75 ml produs. Mai ieftin de atat sigur nu gasesc o masca mai buna care sa aibe aceleasi rezultate!

Eu avand ten mixt o aplic o data pe saptamana de regula duminica . atunci cand am mai mult timp.O las pe fata pana se usuca, apoi o indepartez cu apa calduta.
Aplic lotiunea tonica si neaparat crema hidratanta.Pielea ramane catifelata si neteda de fiecare data cand o aplic.
O recomand cu mare caldura si ma bucur ca din nou produsele romanesti m-au surprins intr-un mod super placut!

Voi ce masti de fata folositi?

3 comentarii:

  1. in ultima perioada am incercat sa imi fac in casa masti, desi nu strica si una din comert pentru atunci cand nu este timp

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Am mai folosit produse de la Vivanatura si am fost foarte multumita. Abia astept sa incerc si masca aceasta, pare minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai avut produse de la Vivanatura dar nu stiam pe nimeni care sa incerce masca. Acum chiar m-ai convins sa o cumpar! Mutumesc

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!