sâmbătă, 6 septembrie 2014

Fii fresh cu Dove gel de dus!


Pe langa gelurile de dus de la Yves Rocher, cel mai mult imi plac  cele de la Dove.Le stiu demult timp si mereu ma surprind.
Daca pana acum preferam gelul de dus  in varianta clasica, acum am inceput sa experimentez si gelurile de dus cu arome diferite, cum ar fi cel cu aroma de rodie si lamaie.

Aceste geluri de dus lasa pielea catifelata intr-un mare fel, si aromele lor mereu  imi fac simturile sa vibreze.

Atunci cand vin seara dupa o zi epuizanta de la serviciu, unde stau in picioare 8 ore,ma confrunt cu o stare de oboseala generala, dar dupa o baie relaxanta cu gelul de dus Dove ma simt noua ca un bebelus!




Nu stiu daca motivul e textura cremoasa care imi hidrateaza pielea sau aroma intensa a gelului, dar clar este cel mai bun lucru pe care il pot face seara, ca sa imi inchie ziua intr-o nota optimista.


Cu gelurile de dus de la Dove am facut cunostinta acum multi ani si daca imi amintesc  bine tot un gel de dus am folosit prima oara.Era la moda atunci sa folosesti produse Dove, aveau si reclame tv si erau produse bine cotate.
Ma bucur ca in timp nu au facut rabat de la calitate si  intalnesc aceleasi ingrediente care ajuta la frumusetea pielii.


Am folosit de curand acest  gel de dus Dove cu rodie si lamaie cumparat de pe Aoro.Si am fost foarte incantata de el.Sa va spun si de ce:



  • Gramaj 250 ml- mai mult decat generos, deoarece pun o cantitate mica de produs pe buretele de dus si imediat se produse multa spuma
  • Pret 25 ron, sau depinde de promotii- mie mi se pare ok , avand in vedere ca mai exista pe piata si alte produse concurente care au preturi mai ridicate decat acesta
  • Textura catifelata-care ramane pe piele chiar si 4-5 ore dupa dus
  • Miros fresh dar si dulce in acelasi timp, datorita rodiei te face sa evadezi cu gandul la o oaza de racoare, undeva pe o plaja pustie unde gasesti nenumarate specii de flori exotice , care mai de care mai parfumate




  • Am simtit cum imi hidrateaza pielea- nu a mai fost nevoie sa aplic lotiunea de corp.Este singurul gel de dus dupa care nu imi mai simt pielea uscata, nici macar in zona coatelor sau a genunchilor.


Poate nu dati atata importanta gelului de dus folosit, dar dusul nu este un banal gest de ingrijire, ci si un bun moment de relaxare si delectare, cu care ne place de obicei sa incepem si sa incheiem ziua. Dermatologii nu recomanda mai mult de doua astfel de experiente pe zi, altfel riscul deshidratarii pielii este mare. Nu si daca folosesti gelul de dus potrivit.


Asa am patit eu anii trecuti cand am vrut sa incerc si alte geluri de dus . Si nu mai stiu exact ce firma erau dar imi lasau pielea mult prea uscata .Desi parfumul era unul fresh si care se mentinea pe piele , ceva din compozitia lor nu ii pria pielii mele.

Un dus caldut, facut dimineata imediat dupa trezire, nu doar ca improspateaza, dar creste deopotriva tonusul, stimuleaza activitatea hormonala si invioreaza spiritul. Pentru a profita de aceste efecte, dusurile trebuie sa fie scurte si, mai ales, sa nu fie facute cu apa fierbinte. Aceasta distruge filmul hidrolipidic de la suprafata pielii, facand-o vulnerabila la deshidratare si imbatranire prematura. Desigur, un rol foarte important in contracararea acestui proces, il poate avea gelul de dus. 


Senzatia ca "va strange" pielea dupa ce faceti dus este manifestarea clara ca produsul pe care il folositi pentru curatare este unul prea agresiv, ce degreseaza in exces, pielea. 


Persoanele care au epiderma mai uscata e bine sa opteze pentru un produs dermato-cosmetic, ce poate fi achizitionat exclusiv din farmacii, ce contine pe langa o baza de spalare delicata, agenti de hidratare precum glicerina sau extractul de lipide. Asa sunt cele care au in compozitie extract de jojoba, migdale, masline sau ulei de cocos. De asemenea, este cu atat mai bine cand pH-ul produsului ales este apropiat de cel al pielii. Astfel de produse nu afecteaza celulele pielii si nu o usuca, asa cum se intampla in cazul sapunurilor sau gelurilor de dus alcaline. 

Pentru persoanele cu pielea grasa, este ideala folosirea la intervale regulate de timp a unui gel de dus cu particule exfoliante, pentru a usura indepartarea celulelor moarte. Cele mai eficiente in acest sens sunt produsele care contin zahar de trestie, mere, pere, sau capsune. In restul timpului, produsele pe baza de acizi de fructe (lamaie, grepfrut etc.) sunt foarte potrivite, caci au efect antiseptic si hidratant totodata. De asemenea, actioneaza impotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, influentand astfel metabolismul celular.



Pe site o intreaga gama de produse Dove atat pentru femei cat si pentru barbati, si in plus la fiecare comanda plasata pe site  primiti  un cadou la alegere.

Dove incurajeaza femeile sa se vada frumoase si sa stie sa se lase admirate pentru acest lucru.Mi-a placut acest video gasit pe Youtube, si cum parerile femeilor despre ele sunt mult mai critice decat realitatea .
Nu conteaza ca esti mai plinuta sau prea slaba, fiecare femeie are ceva frumos in ea .Si ar trebui sa invatam din aceste campanii sa nu mai fim atat de aspre cu noi. Fiecare incearca sa exceleze in domeniul ei de cariera, dar in acelasi timp sa fie si sotie, mama, gospodina, femeie de succes. Si deseori nu suntem apreciate la adevarata noastra valoare. Dar daca si noi ne criticam mereu si credeam ca nu suntem suficient de bune, de frumoase ,etc, atunci ce pretentii am putea avea de la cei din jur?

Nu trebuie sa ai dimensiunile unui fotomodel! Am intalnit femei plinute sau cu alte defecte, care si-au acceptat aceste defecte si chiar se simt mai frumoase decat alte femei cu dimensiuni aproape perfecte. 
Si in orice situatie conteaza cel mai mult ATITUDINEA!




Dove a devenit  brandul meu de suflet pentru ca orice produs am folosit de la ei a fost foarte ok, indiferent ca a fost vorba de gel de dus, roll on, sampon, sapun.Cam aceste produse am folosit eu de la ei si chiar daca acum mai jonglez cu unele geluri de dus de la Yves Rocher, tot favorit ramane! Si pentru ca au mereu tot felul de campanii si spoturi Tv  in care incurajeaza mereu femeile sa se simta frumoase.

2 comentarii:

  1. Ador gelurile de dus de la Dove. Momentan am cu castravete si cu prune, dar am sa incerc si varianta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pla produsele de la dove si mai mult acest gel de dus sincer il recomand datorita parfumului..

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!