sâmbătă, 10 mai 2014

Parfum Kenneth Cole New York

Este important sa se inteleaga mai intai componentele unui parfum, adica ,arhitectura olfactiv a acestuia, care este impartita in trei parti: notele de inceput, de mijloc si de fond. Notele de inceput sunt cele mai tare, cele pe care le percepem primele, dar, de asemenea, si cele mai volatile. Din moment ce sunt notele de inceput, pe acestea le vomo simti atunci cand vom pulveriza parfumul, dar nu trebuie sa ne bazam alegerea pe acest miros, care ar putea fi inselator. Notele de mijloc vin dupa zece minute, mai voluptoase si cresc in intensitate mai lent. In cele din urma, notele de fond apar dupa 30 de minute mai grele si mai dure, acest fiind stadiul in care se dezvaluie adevaratul mirosul de parfum.
Stiti ce va place la un parfum? Este primordial sa va cunoasteti gusturile pentru a restrange cautarile la esentele preferate. Va place un parfum floral, dulce, de fructe sau, mai degraba prospetimea citricelor ? Daca nu stiti, cereti sfatul pentru a va oferi parfumuri, cu caracteristici diferite, astfel incat sa puteti defini preferintele .
Ghiseele de parfum din marile magazine si magazinele de specialitate nu sunt locuri potrivite pentru a face o alegere in cunostinta de cauza; exista o confuzie de mirosuri si simtul olfactiv poate deveni rapid dezorientat. Cel mai bine este de a mirosi unele parfumuri pe o fila de hartie sugativa si sa alegeti doar doua care sunt favorite si sa le testati direct pe piele. Asteptati cel putin 30 de minute, pana cand notele de fond vor iesi la iveala si va puteti bucura de mirosul real. Intoarceti-va acasa si veti vedea la sfarsitul zile ce parfum va place.

Am purtat de curand parfumul Kenneth Cole New York si mi-a placut foarte mult.


Are ca note de varf :cardamom, lamaie, coacaz, mandarina, scortisoara
 Note inima :pruna, mahon, trandafir, iasomie
Note de baza: cedru, ambra, vanilie, lemn de santal, piele





Parfumul Kenneth Cole inspira senzualitate pentru femeia care il poarta. Este un parfum ce poate fi purtat atat ziua cat si seara.

Se gaseste la gramaj de 100 ml.


Ar trebui sa stiti  totusi ca apa de toaleta este, probabil, cea mai potrivita pentru formula de zi cu zi, deoarece ea permite un miros discret pe piele. Daca preferati un parfum care sa va acopere toata ziua, un miros puternic , indreptati-va catre parfum!
In incheiere, este important sa va pastrati parfumul intr-un loc intunecat, departe de caldura si de umiditate ca sa-i asigurati o viata lunga. Retineti ca, in general, un parfum bine conservat isi pastreaza mirosul pana la 5 ani.

In plus gasiti lichidari de stoc  tentante in domeniul parfumurilor

Un comentariu:

  1. Chiar cautam un parfum nou. Multumesc pentru recomandare insa vad ca pe aoro nu mai e pe stoc momentan ins ail pot astepta :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!