sâmbătă, 31 mai 2014

Balsam de par Matrix Biolage

Spre deosebire de sampon, care ar trebui sa fie ales in functie de tipul de scalp, balsamul se alege in functie de tipul de par. Totul depinde de natura firului de par si de rezultatul pe care vrei sa-l obtii.
Iata cateva dintre regulile dupa care te poti baza cand cumperi un astfel de produs:
  • Verifica eticheta pentru a vedea daca este adaptat tipului tau de par: efect de volum pentru par fin, protector si revelator pentru parul vopsit, stralucitor pentru parul tern, hidratant pentru uscat si degradat etc;
  • Daca ai parul rar, moale si fin, este recomandat sa-ti achizitionezi un produs pentru volum;
  • Daca ai parul sanatos si stralucitor, nu ai nevoie decat de un balsam simplu pentru par normal;
  • Daca parul se incurca foarte usor este indicat sa optezi pentru un balsam cu efect de descurcare. Rezultatul: parul este mai matasos si mai usor de pieptanat.



Eu am comandat de curand  balsamul de par Matrix Biolage si am fost super incantata de el.
Dar sa va spun ce am aflat eu despre aceasta firma:

Cosmeticele Matrix 

Matrix este creatia sotilor Arnie and Sydell Miller. Doi pasionati hair-stylists, decid sa se imbarce in anul 1980 in dezvoltarea propriilor produse pentru par. Idea originala era ca produsele sa lase clientul perfect satisfacut iar serviciul oferit de salon sa iasa in evidenta. Foarte rapid insa brand-ul a cunoscut succesul iar Matrix a inceput sa se dezvolte dincolo de granitele Statelor Unite. Cu fiecare nou an, Matrix a imbunatatit modelele lansate pe piata, folosind teste specializate in laboratoarele sale. Rezultatele anilor de cercetare se reflecta in produsele Matrix, nu numai in cele lansate pentru uz casnic dar si cele destinate saloanelor profesionale.  


Pana acum nu am folosit  vreun produs de la Matrix si am fost curioasa cu ce se deosebeste de alte produse de par din comert.

Diferenta e vizibila!! De la miros,  pana la cantitatea de balsam pe care trebuie sa o aplic pe par.



L-am cumparat la pret intreg si pentru 250 ml  am achitat 29 ron.Nu mi se pare asa scump , comparativ cu produsele din comert.

Mai ales va rezultatele sunt pe masura:

  • hidrateaza repede firul de par
  • se aplica o cantitate mica de produs
  • are un miros fresh, floral, care persista pe firul de par 
  • are in ingrediente si Aloe pentru a impiedica firul de par sa se usuce,mai ales ca vine sezonul cald si parul se va deshidrata mai repede, datorita razelor UV, apei din piscine, mare, etc

Intrati sa vedeti si alte cosmetice Matrix care pe mine m-a convins sa il recumpar sau sa incerc si alte produse pentru ingrijirea parului!


Voi ce produse pentru ingrijirea parului folositi?Optati pentru produsele profesionale sau cele mass market?

2 comentarii:

  1. multumesc pentru review.sunt in continua cautare a produsului perfect

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar cele profesionale. De cand se gasesc mai usor produsele profesionale nu ma mai despart de ele, mai ales ca pe aoro sunt mereu la preturi rezonabile.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!