sâmbătă, 5 aprilie 2014

Sampon Ducray Sensinol

Toti marii producatori de cosmetice au creat cate 3 divizii de produse:

- produsele de mass-market, adica acele cosmetice pe care le gasiti peste tot, in orice supermarket si magazinut obisnuit (ex. Nivea, Garnier,L'oreal etc)
- produsele DERMATO-COSMETICE , pe care le gasiti doar in farmacii si in reprezentante ale firmelor respective (ex. Vichy, Avene etc)
- produsele de lux, pe care le gasim doar in magazine de lux si care se vand la preturi considerabile

Primul motiv ar fi faptul ca DERMATO-COSMETICELE se cumpara dupa ce in prealabil ati beneficiat de o recomandare, ori din partea dermatologului,ori a farmacistului sau beauty-adviser-ului din farmacia in care ati intrat ca sa cumparati produsul respectiv. Aceasta inseamna ca vi s-a facut o anamneza ca sa zic asa, din care persoana care v-a recomandat produsul,si-a dat seama ce tip de ten aveti , cu ce tendinta si care produs vi se potriveste mai bine. Deci ati cumparat ceva ce vi se potriveste si asta e cel mai important lucru atunci cand cumparati mai ales o crema de fata.

Al doilea motiv ar fi faptul ca aceste produse contin substante atent selectate si verificate,in marea majoritate a lor,nu contin tipurile de esente de parfum care ar putea provoca iritatii si alergii,deci sunt hipoalergenice,sunt elaborate pe baza unor retete gandite de dermatologi,chimisti si farmacisti si daca sunt folosite la recomandare si in mod corect, ofera rezultate evidente si vizibile.







Ducray Sensinol Sampon este indicat pentru a calma si a reduce disconfortul scalpului, si contine Polidocanol combinat cu ingrediente calmante si anti-iritante.  

Face parte din gama de produse Ducray, destinate diferitelor probleme ale scalpului, cum ar fi: matreata, caderea parului, scalp sensibil.

Beneficii Ducray Sensinol Sampon :

- testat sub control dermatologic
- pielea capului este supusa zilnic agresiunilor (poluare, stres, utilizarea tratamentelor inadecvate sau prea puternice pentru par) ce o fac sa fie mult mai sensibila dand o senzatie de mancarime constanta. 
Pentru a calma si a reduce disconfortul scalpului Laboratoarele Dermatologice Ducray au dezvoltat samponul fizioprotector Sensinol ce contine Polidocanol combinat cu ingrediente calmante si anti-iritante. Formula sa fara conservanti, coloranti si parfum ofera o curatare extrem de blanda. Fiziologia scalpului este strict respectata si echilibrul natural este restabilit.

- toleranta extrem de buna.
- actiune calmanta asupra scalpului
- reduce pruritul
- hipoalergenic.

Mod de utilizare:

 Aplicati pe parul umed, masati usor si clatiti din abundenta. Poate fi folosit ori de cate ori este nevoie. Clatiti bine in caz de contact cu ochii. 

Modalitatea de prezentare: Ducray Sensinol Sampon x 200 ml.- pret 60 ron


Am avut cateva mostre din acest sampon si l-am folosit vreo luna jumatate, pana mi-am format o parere despre el.

Mi-a placut ca face destul de multa spuma, simti cum curata firul de par, nu se ingrasa parul  dupa ce il utilizezi.

Nu necesita aplicarea unui balsam de par, decat daca va doriti acest lucru, dar se descurca firul de par la fel de usor si in lipsa balsamului.

Ce nu prea m-a incantat a fost ca parul ramane cam fara volum, e perfect pentru cele ce au parul cret sau ondulat , ma gandesc.Dar pentru mine , care am parul drept de zici ca il indrept cu placa de fiecare data...nu prea.

Oricum din gama de sampoane dermatocosmetice folosite este cel mai ok.



Nu contine parabeni si nici parfum, iar la capitolul ingrediente zic eu ca e ok.
Valabilitatea e destul de mare :12 luni de la deschiderea flaconului, dar nu tine nimeni un sampon 12 luni.


Il gasiti  aici la pretul de  59 ron , 200 ml.

Un comentariu:

  1. Ţinând cont de ce ai spus, cu siguranţă nu ar face parte din alegerile mele. Ţin foarte mult ca părul să aibă acel volum natural, chiar dacă îl mai pot ajuta şi eu puţin din perie.
    O duminică frumoasă, Irina! :-)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!