sâmbătă, 19 aprilie 2014

Olay- crema de noapte

Am inceput  acum vreo 2 luni sa folosesc crema de noapte  Olay.

 Recunosc sa renuntasem la a mai folosi crema de noapte din comoditate: o foloseam tot pe cea de zi, dar am vazut ca rezultatele sunt altele atunci cand folosesti o crema special conceputa pentru noapte.

Noaptea, atunci cand dormim si se regenereaza celulele avem nevoie de ingrediente speciale care sa ajute la realizarea acestui proces.
Dar ce pot face cremele de noapte, comparativ cu cele de zi?


Crema de zi
1. Are rolul de a-ti proteja pielea, blocand radiatiile ultraviolete, dar si poluarea de peste zi. De asemenea, hidratarea este unul dintre rolurile esentiale ale cremei. Cremele de noapte nu au in compozitie agenti anti UV. Alege intotdeauna o crema de zi pentru fata care sa contina si SPF!
2. Antioxidantii din cremele de zi, precum si ingredienele din cremele cu factor de protectie actioneaza ca o bariera impotriva deteriorarii pielii pe timpul zilei. Uita-te pe eticheta ca sa te asiguri ca produsul pe care il cumperi contine antioxidantii potriviti: vitamina A, B, C, D, E, minerale (cupru, fier, magneziu, zinc), acizi grasi 3, 6 si 9.
3. Cremele de fata pentru zi ajuta tenul sa-si mentina vitalitatea, elasticitatea si rezistenta, datorita ingredientelor care redau energia necesara pielii. Energia pielii este rapid pierduta din cauza factorilor de stres, iar rezultatul este un ten obosit. Atentie: crema trebuie sa contina neaparat elastina si colagen!

Crema de noapte

1. Are rol de a repara si hidrata pielea. Marele firme de cosmetice produc creme de noapte din ce in ce mai performate, adica mai bogate in substante nutritive si antiaging (vitamina C, vitamina E, ceramide, retinol, acid hialuronic etc). Daca ai trecut de 40 de ani, orienteza-te catre astfel de creme de noapte.
2. Un alt rol pe care il are crema de noapte este acela de a intari bariera protectoare a pielii, prin regenerarea celulelor si producerea de noi celule sanatoase. Aplica o astfel de crema in fiecare seara daca iti doresti sa-ti pastrezi tenul tanar pentru cat mai mult timp.
3. Cremele de noapte sunt, de regula, mai grase si mai consistente decat cele de zi. Datorita structurii lor, acestea furnizeaza o hidratare extrem de eficienta in timpul noptii. Foloseste crema de noapte seara pentru ca pielea va absorbi mai repede nutrientii  decat daca este folosita ziua.
4. Cand dormi, temperatura corpului creste, iar corpul transpira, ceea ce duce la uscarea pielii. De aceea, cremele de noapte contin o mai mare cantitate de substante umectante, care ajuta la o mai buna umezire a pielii. Cea mai buna substanta umectanta este glicerina, asa ca uita-te dupa o crema care sa o contina.

Iata cum e descrisa crema de noapte Olay   de producator:


"Activitatea pielii tale, asemenea organismului tău, variază de la zi la noapte. Noaptea este momentul potrivit pentru refacerea şi reînnoirea tenului. Crema de noapte Olay Total Effects ajută la combaterea celor 7 semne ale îmbătrânirii în timp ce tu dormi. Efectul este de vis, iar când te trezeşti observi că tenul tău arată şi se simte mai tânăr.

Caracteristici Total Effects Crema de noapte :

* Reduce apariţia ridurilor fine şi a celor vizibile
* Netezeşte şi uniformizează textura pielii
* Uniformizează tonul pielii, iar tenul capătă o culoare naturală şi arată mai tânăr
* Îmbunătăţeşte calitatea tenului, dându-i un aspect sănătos
* Reduce apariţia petelor cauzate de îmbătrânire şi reduce aspectul dilatat al porilor
* Calmează pielea uscată şi o hidratează

Pentru toate tipurile de ten."



Parerea mea:


  • netezeste pielea , si parca si ridurile ( putine de altfel) sunt mai estompate
  • dimineata mi se pare ca tenul e mai odihnit
  • mi-a priit si atunci cand tenul meu era mai mult uscat, dar si acum cand vad ca incepe sa luceasca in zona T,el fiind un ten mixt de obicei, dar in fucntie de anotimp se schimba.
  • nu mi-a provocat iritatii
  • nu ustura in zona ochilor - desi nu e special pentru ochi eu am folosit-o si in acea zona.




Pentru cele care doresc  sa analizeze ingredientele :




Aqua, Glycerin, Niacinamide, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Zinc Oxide, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Camellia Oleifera, Sucrose Polycottonseedate, Titanium Dioxide, Cocos Nucifera, Hydrolyzed Wheat Protein, C13-14 Isoparaffin, Polymethylsilsesquioxane, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Dimethiconol, Laureth-7, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Ammonium Polyacrylate, PEG-100 Stearate, Arachidyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Oleth-3-Phosphate, Sodium Chloride, Palmitic Acid, Stearic Acid, Citric Acid, Disodium EDTA, Tocopherol, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Parfum, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.



In plus gasiti toata gama  de ingrijire Olay, special concepute pentru orice nevoie ar avea tenul vostru,Pentru ca atunci cand dorim efecte maxime de la un produs este indicat sa folosim intreaga linie de ingrijire: crema de zi, de noapte, demachiant, lotiune tonica.

Pretul cremei de noapte este in jur de  35 ron, 50 ml.

Va tenteaza aceasta crema?

Un comentariu:

  1. Eu am folosit de la Ilay pe cea de zi pt ten sensibil si e preferata mea, imi plac produsele lor, cum ai spus tu, e bine sa folosesti si de zi si de noapte in functie de nevoile tenului

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!