vineri, 4 aprilie 2014

Philips VisaPure

De-a lungul a peste 123 ani, Philips a scos oraşele din întuneritc, a adus muzică oamenilor şi a revoluţionat domeniul medicinei. De aceea Fast Company a recunoscut Philips ca fiind una dintre cele 50 mai inovative companii din 2014, numind-o de asemenea în topul 10 al subcategoriilor Energie şi Internet.
„Pentru a putea triumfa într-un mediu atât de schimbător şi competitiv este nevoie un nou tip de aboradre în afaceri”, explică editorul Robert Safian de la Fast Company. Listele s-au bazat nu doar pe indicii tradiţionali, ci şi pe cei progresivi, care încurajează modelele de afaceri durabile.


Philips VisaPure aduce o nouă tehnologie de îngrijire a tenului, care vă va transforma rutina zilnică de curăţare, fără niciun efort suplimentar. Un mod delicat de a vă lăsa tenul curat, fin şi radiant.

Peria se roteşte şi vibrează. Mişcarea pulsantă verticală îndepărtează delicat impurităţile, incluzând murdăria, celulele moarte şi resturile de machiaj. Mişcarea de rotaţie elimină impurităţile, lăsând tenul mai curat în profunzime. Mişcările coordonate ale perilor vă oferă o experienţă de curăţare riguroasă şi confortabilă.

Philips VisaPure dispune de 2 setări de viteză: prima viteză - „curăţare delicată”, pentru o curăţare blândă şi catifelată. Viteza a doua - „curăţare în profunzime” - pentru o curăţare confortabilă mai intensă.
Faţa poate fi împărţită în trei zone: zona T, obrazul stâng şi obrazul drept. Philips VisaPure sugerează schimbarea zonei tenului la 20 de secunde, cu o scurtă pauză. Programul complet durează 1 minut, după care se opreşte automat pentru a preveni tratamentul în exces.



Philips VisaPure este rezistent la apă şi poate fi utilizat cu uşurinţă la duş.

2 perii incluse pentru Philips VisaPure: una pentru ten normal şi una special concepută pentru tenuri sensibile. Un cap de perie exfoliant este disponibil separat, având un efect exfoliant pentru îndepărtarea delicată a celulelor de piele moarte şi lipsite de strălucire.

Suportul completează în mod elegant design-ul emblematic al Philips VisaPure. Acesta susţine peria, ocupând mai puţin spaţiu şi permiţând aerului să usuce în mod natural peria utilizată. Atunci când este conectat, încarcă aparatul Philips VisaPure în 6 ore.

Când este complet încărcat, Philips VisaPure dispune de 30 de utilizări fără fir, echivalentul a 15 zile dacă este utilizat de 2 ori pe zi.

Pret de referinta 750 ron.

3 comentarii:

  1. e un fel de clarisonic de la philips. daca avea un pret mai mic decat clarisonicul m-ar fi tentat, dar asa prefer "originalul". multumim pentru noutati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu părerii Biancăi! :-)
    Dar, totuşi, chiar sunt curioasă să citesc mai multe review-uri, sper eu, cât mai obiective :-)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!