sâmbătă, 26 aprilie 2014

Hugo Boss White Edition




Paleta aromelor este o metodă de clasificare în industria parfumurilor. Această metodă a fost creată în 1983 de Michael Edwards, de profesie consultant.
El a creat o schemă de clasificare a aromelor inspirat dintr-un seminar ţinut de Firmenich.  Noua schemă avea rolul de a simplifica clasificarea aromelor şi de a arăta relaţiile dintre fiecare clasă individual.
Familiile din jurul nucleului sunt: Floral, Soft Floral, Oriental Floral, Oriental, Soft Oriental, Oriental Lemnos, Muschi de copac,  Lemn uscat, Citric, Verde și Apă, cu Fougere în centru. Deşi aromele de sex masculin facilitează toate categoriile, ele apar în principal în Fougere, Oriental Lemnos, Lemnos cu mușchi (de copac), Lemn uscat şi Citric.
Cum alegem  parfumul unui barbat?


Barbatului conservator, care nu pune pret pe moda si pe ce este in trend,  i se potrivesc parfumurile cu aroma  lemnoasa, eleganta si masculina. Parfumurile cu nota de santal, cedru, patchouli, vetiver sunt cele mai potrivite pentru un astfel de domn.

Barbatului la moda, care e interesat tot timpul  de ceea ce e in trend, i se potrivesc parfumurile ce contin bergamota, cumarina, muschi de stejar, muscata.

- Barbatilor care vor sa iasa in  evidenta ca barbati puternici, li se potrivesc parfumurile cu miros de tabac. Aroma parfumului cu tabac este un amestec  senzual de lemn, flori si balsam.

Barbatilor care vor sa se evidentieze intr-o multime li se potrivesc parfumurile cu esenta de cyphre (contin amestec de bergamota, stejar si patchouli) in combinatie cu esente florale, lemnoase si note de fructe sau piele (acest tip contine un amestec de tutun cu miere ce seamana cu mirosul de piele).

Barbatului sportiv, care vrea sa fie fresh mai tot timpul,  i se potriveste parfumul cu esenta fresh ce contine esente de citrice: lamaie, portocala, bergamota, mandarina in combinatie cu esentele lemnoase sau condimentate. 


Bineinteles, ca zilele trecute am facut ordine in trusa de cosmetice. Si am gasit o mostra  de parfum Hugo Boss White Edition.
Hugo Boss Boss In Motion White Edition este un parfum cu note lemnoase si picante pentru barbati a carui aroma este completata de simplitatea si unicitatea design-ului sticlei. 
Compozitia parfumului a fost creata din note de citrice la care se adauga un amestec de condimente realizat din piper negru, scortisoara si sofran ce acorda masculinitate si intensitate aromei. Tonurile calde, pline de mister ale parfumului sunt realizate prin amestecul de esente de vetvier, mosc si lemn ce ofera un final fermecator.  
Hugo Boss este un brand recunoscut si apreciat in intreaga lume ce creeaza arome unice, perfecte pentru oamenii eleganti ce sunt mereu in cautarea unor produse inedite si de calitate.
Aleg Hugo Boss Boss In Motion White Edition atunci cand doresc  sa  experimentez o aroma fermecatoare in care elementele clasice se imbina perfect cu cele moderne creand parfumul perfect!






Pe Aoro l-am gasit la un pret foarte bun  90 ml la 127 ron.






Parfumul Hugo Boss White Edition , il puteti gasi    la 40 sau 90 ml, in functie de ce preferinte aveti, dar fiind apa de parfum se consuma destul de greu

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!