luni, 17 iunie 2013

Carpisa va ofera surprize



Carpisa este un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu.  Carpisa s-a dovedit a fi un fenomen comercial capabil sa ofere publicului larg un produs mereu la moda, cu un raport calitate-pret absolut unic, devenind astfel leader-ul European pe piata de posete, genti si accesorii cu un design original si trendy.

Acum doamnele si domnisoarele  din Bucuresti au un motiv de bucurie :

Se  deschide  cel de-al treilea magazin Carpisa in Baneasa Shopping City din Bucuresti!! Si deschiderea sigur va fi incununata cu multe surprize, si promotii.


In Romania, Carpisa detine doua magazine, unul in Bucuresti in Afi Palace Cotroceni si unul in Constanta in City Park Mall,  iar sambata 22 Iunie 2013 se va deschide cel de al treilea magazin in Baneasa Shopping City din Bucuresti. 

In perioada 22-30 iunie 2013, noul magazin Carpisa din Baneasa Shopping City va asteapta cu multe cadouri si premii: pentru cumparaturile de minim 100 lei primesti un cadou surpriza si in plus poti participa la tombola si ai sansa de a castiga  un city break in Roma pentru 2 persoane. 

Produsele din colectia primavara vara 2013 Carpisa le poti gasi si online pe www.shoes.ro.


Brand-ul Carpisa e fondat pe mai multe valori, pe care le considera esentiale: pasiunea pentru calitate, spiritul de echipa, dinamismul, creativitatea, cercetarea, dezvoltarea si competivitatea. In centrul acestor valori se afla Clientul si preocuparea Carpisa ca acesta sa fie mereu multumit.

In anul 2012, brandul a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului in Italia” la categoria genti si accesorii, demonstrand astfel ca isi pastreaza valorile si relatiile speciale cu clientii.


 Mereu m-au tentat aceste genti Carpisa , pentru ca sunt originale si scot orice tinuta in evidenta. Degeaba porti genti Chanel, sau Dolce Gabbana daca designul lor nu se pliaza cu personalitatea ta, cu tinutele pe care le abordezi.
Si nu trebuie sa cheltui sute de euro pentru a fi la moda si remarcata.

  Gentile Carpisa sunt adresate oricarei femei, fie ca are 16 ani sau 40. Gseste genti hazlii sau genti office.




 In plus in cadrul magazinului online beneficiati de transport  gratuit daca comandati peste 300 ron si oferte speciale mai tot timpul.

Aveti posibilitatea de a returna produsul in 30 zile si primiti banii inapoi. 



 Din categoria  Accesorii Carpisa  am cumparat acest portofel despre care v-am vorbit aici , si pe care si acum il folosesc, pastrandu-si calitatea si designul.




 Degeaba porti o tinuta scumpa, daca accesoriile lasa de dorit. Geanta si uneori chiar si portofelul te scot din anonimat. Pentru mine, geanta este cartea de vizita a unei femei.




Mereu sunt complimentata  cand imi scot  portofelul din geanta , si o data cu venirea verii  sigur voi face ceva shopping  pentru a-mi mari colectia de   genti si accesorii de plaja. Mi-a atras atentia acest cos de plaja, accesorizat cu o fundita rosie pentru  o zi de plaja perfecta

Daca m-ar intreba cineva ce geanta mi-as dori sa fiu, as alege aceasta geanta.Este vesela , la moda si te imbie sa fii optimista si cu chef de viata in fiecare zi. Si ce daca nu ai bani, sau ai probleme la serviciu? Numai purtand aceasta geanta si viata mi s-ar parea mai roz...sau rosie:)

Voi cum va imaginati vara? Monotona sau plina de viata alaturi de gentile sau accesoriile Carpisa?


Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!