sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Mare grija cine va tunde!!+ Parusan -pareri




Dupa cum bine stiti, m-am tuns scurt in august, un bob lung!! Era ok parul meu, destul de bogat, tuns corect, doar ca nu reuseam sa-l prind in coada datorita firelor mai lungi din partea din fata. Si am incercat un bob, mergand la alta coafeza!
Mi-a fost filat parul mult prea mult in partea din fata, si el fiind rar, acum pare si mai rar!
Pe viitor nu mai fac astfel de incercari! Am avut breton, nu mi-a placut! Parul scurt a fost bifat si el, dar avand o tunsoare executata gresit, nu mi-a placut nici asta.
Asa ca pe viitor il voi lasa lung sa creasca, nu mai aplic caldura  nici macar cu uscatorul de par, il las sa se usuce natural pentru a-i grabi cresterea.

De 2 ori pe saptamana folosesc  lotiunea Parusan pentru caderea parului si din ce am observat dupa jumatate de flacon folosit, incepe sa dea rezultate: parul nu mai cade asa mult. Poate si uleiul de cocos si pudra de amla l-au ajutat, dar o sa o folosesc pana o sa o termin.

Ceea ce nu imi place este ca ingrasa parul, nicicum nu o pot aplica pe parul proaspat spalat, dar il aplic inainte de a ma spala pe par si e ok.Il las cateva ore apoi spal parul ca de obicei si nu se mai ingrasa.

Pe viitor sa aveti mare grija cine va tunde, pentru a nu experimenta neplacerea mea!
Acum trebuie doar sa am rabdare ca parul sa creasca suficient de mult cat sa pot tunde partea filata.

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!