marți, 27 septembrie 2016

Cum am scapat de matreata definitiv!!!

Cum va spuneam zilele trecute pe pagina de facebook a blogului, dupa ce am facut greseala de a pune un ulei de par din comert in vopseaua mea de par , m-am ales si cu varfurile uscate, fire de par ce se incapataneaza sa cada si matreata.

Daca inainte ma mai plangeam de unele momente in care scalpul producea matreata, in ultimul timp scapasem de aceasta problema.
Dar acum am facut numai cojite uscate, atat de inestetice si de vizibile, mai ales in partea din fata a capului, si trebuia neaparat sa gasesc o solutie sa scap de ele.

Am incercat Head&Shoulders care inainte isi facea efectul, Himalaya care si el dadea roade, dar de data aceasta se pare ca nici un sampon nu ma ajuta sa scap de aceasta problema..Pana ce am citit mai multe pareri despre H3 Derma de la Gerovital.  Avea atatea pareri pozitive pe site-ul oficial, incat i-am dat o sansa, mai ales ca este printre putinele sampoane care sunt destinate matretii persistente, exact problema mea!
Nu mai folosisem nimic de a ei, in afara de binecunoscutul lapte Doina al brandului Farmec. Pentru cei ce nu stiu inca, Farmec este firma mama ce are brandul Gerovital in portofoliu!






L-am gasit in farmacie , caci e produs dermocosmetic, si doar acolo gasiti aceasta gama, cel putin pentru sampoane, si l-am cumparat.
A costat 32 ron si l-am pus la treaba. 
Imi place sistemul de dozare , care e acelasi cu cel al demachiantului de ochi de la aceiasi firma, comod si simplu.

Are 250 ml gramaj, si nu trebuie pus foarte mult produs.
Am tinut exact cont de instructiunile de utilizare, si nu am grabit deloc timpul in care se recomanda sa stau cu el pe par.



Are o textura cremoasa, alba si un miros placut.Comparativ cu alte sampoane dermocosmetice care miros a medicamente, acesta e chiar placut.
Se recomanda folosirea samponului Sebo -corector dupa tratamentul cu acesta anti matreata, care nu trebuie sa depaseasca 2 luni de folosire.
Cand termin acest flacon , incerc cel recomandat de ei, caci nu vreau sa mai fac experimente incercand o sumedenie de sampoane, care sa imi provoace iar matreata.

Oricum dupa 4 utilizari am observat ca nici nu mi se mai ingrasa parul asa de tare. Daca inainte era musai sa il spal a 3a zi , acum rezista chiar si 4 zile intre spalari. Deci am dat lovitura cu acest sampon: imi elimina si matreata, si nici nu mi se mai ingrasa asa de repede!!



Inainte de prima utilizare: se poate vedea matreata la nivelul scalpului.



Dupa prima utilizare, matreata nu a disparut de tot, dar nu mai e asa vizibila.



Si daca am fost atat de incantata de acest sampon, am zis sa sprijin  producatorii romanesti si sa cumpar si demachiantul Gerovital , tot din gama H3Derma, care se gaseste in supermarketuri , spre deosebire de sampon care se vinde doar in farmacii.
Este hidratant si cred ca am tradat demachiantul Bioten pe care il foloseam pana acum si eram multumita!! Nu lasa pielea grasa si este si el destul de ieftin 12 ron. Il gasiti in supermarketuri!


Voi ce produse Gerovital folositi?

4 comentarii:

  1. Eu nu am incercat nimic din gama de dermatocosmetice de la ei, dar suna bine samponul acela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu eram dependenta de Head@Shoulders, dar acest sampon chiar m-a scapat si de matreata si de H@S

      Ștergere
  2. eu am incercat samponul lor derma+ pentru caderea parului. verdict: dezamagire totala! pentru 35 lei cat costa... cred ca arunci banii. sincer, eram mult mai incantata de gama tratament expert. produsele acelea sunt mult mai ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-a priit tie!! Eu am fost super multumita..uite am o luna de cand il folosesc si nu mai am matreata!!!
      Si eu am fost dezamagita de sampoane profesionale pe care dadeam si 100 ron si care nu imi rezolvau problema. Difera mult rezultatele de la par la par. Asa citeam si eu multe review-uri super bune la diverse sampoane, si cand il foloseam eu, era esec total!!Oricum , parerea mea ca pentru caderea parului trebuie sa iei niste suplimente cu Biotina, care ajuta la regenerarea si stopeaza caderea parului. Cel putin cand am avut e problema aceasta asa am rezolvat-o.
      Sau mananca mai multe fructe si legume, sa aibe parul de unde sa-si ia vitaminele necesare!!
      Te pup!!

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!