marți, 28 iunie 2016

Sampon Madre Labs -Iherb

Am profitat de o oferta Iherb si mi-am luat inima in dinti si am plasat o comanda. De Madre Labs nu stiam nimic, dar am tot citit review-uri bune la samponul cu biotina de la ei, si am zis ca poate el ma va ajuta sa scap de problemele parului meu : ingrasarea si matreata.
In primul rand am plasat comanda , pentru ca am dorit sa il cumpar la 1 dolar !! Am mai ales un set de mini pensule tot la 1 dolar, iar uleiul de castor a fost 11 ron.

Are sigiliu de protectie care trebuie scos inainte de utilizare. Am folosit samponul de 2 ori cum fac de obicei, si am observat ca spala foarte bine firul de par, acesta scartaie de curat ce e! Ca un minus am observat ca trebuie aplicat neaparat balsam de par sau masca, pentru ca ramane nu asa de fin si usor de descalcit. Mirosul este unul specific produselor de plafar, placut de altfel. Face multa spuma , ceea ce imi place!

Sistemul de dozare este unul foarte facil de utilizat si te face sa nu risipesti inutil produsul.

Ce m-a mirat in primul rand a fost lista mare de ingrediente, si mare parte din ele sunt naturale.Daca e sa compar un sampon din comert sau chiar din magazinele gen plafar, si acest sampon, diferenta e mare!! Tocmai aceste ingrediente naturale ne ajuta parul sa fie mai sanatos si sa il putem creste mai repede.
Se vede inca o data diferenta intre produsele comercializate in strainatate si cele din Romanica noastra!!

Pretul normal e cam 23 ron, dar am profitat de oferta lor si l-am achizitionat la 1 dolar!!
Samponul vine intr-un recipient inchis la culoare, fapt care nu ma prea incanta ca nu observ cu exactitate cand se va termina, Dar pot trece peste acest aspect!

Samponul este  pentru parul fin, fiind un sampon terapeutic cu biotina, pantenol, quinoa,  si extract din frunze de gutui pentru un par cu volum si mai sanatos.

Are 414 ml, ceea ce e un alt avantaj, comparativ cu produsee noastre de 250 ml, acesta va tien cu siguranta mult mai mult.

Imi place si ca pe spatele acestuia se afla data productiei si data expirarii,comparativ cu cele de la noi unde scrie de multe ori doar data fabricatiei si semnul acela cu cate luni de la deschidere poate fi utilizat.


Duoa cateva utilizari ins chimb mi-a provocat matreata...desi nu a fost pentru parul meu din pacate!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!