luni, 25 mai 2015

Vopsea decoloranta Palette LW3 -Cum am scapat de brunet!!

Daca intr-o postare trecuta va vorbeam despre prima mea experienta cu noua  vopsea de par Palette, acum am zis sa incerc si  vopseaua decoloranta Palette. LW3 este nuanta pe care am ales-o eu, fiind un Saten Uimitor cum l-au denumit producatorii.







Am folosit pentru parul meu de lungime medie 2 cutii, fiecare costand 9, 47 ron in Carrefour.La promotie o puteti gasi si mai ieftina.Parul meu este vopsit intr-o nuanta de castaniu , iar la radacini este brunet.Varfurile sunt un pic uscate.

Mi-a placut ca nu da acea senzatie de caldura pe par atunci cand e aplicata cum am patit cu predecesoarea ei. Si care era putin deranjanta.

Daca cu o vopsea normala stateam cam 30 min acum am stat in jur de 40 min, respectand intocmai instructiunile de pe cutie.

In pachet nu avea balsamul revelator care mie imi place mult, dar am cumparat-o in ideea de a-mi deschide nuanta parului.

Mai era o varianta de la Syos dar costa 15 ron cutia si nu mi s-a parut mare diferenta decat de nuante.Era un saten mai deschis spre blond.



INAINTE:


DUPA:







Mi-ar placea daca la vopselele decolorante cum e Palette sau Syos( dca stiti si de la alte firme , lasati-mi un comment), sa se gaseasca mai multe nuante in afara de blond, roscat si saten. Cam saraca gama lor de nuante indiferent de brand.


Nuanta a iesit cam cea de pe cutie,avand si Keratina promite sa ingrijeasca firul de par in timp ce il coloreaza.

Deci pe viitor o voi recumpara.Voi ce vopsea preferati si daca ati folosit vopsea decoloranta, spuneti-mi ce brand.

4 comentarii:

  1. N-am auzit pana acum de vopsea decoloranta! Interesting!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa culoarea care a iesit
    multumesc pentru articol chiar nu am gasit nimic scris despre ea pana la blogul tau

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!