duminică, 17 mai 2015

Apiland si Laptisorul de matca pur

 Am primit din partea Apiland spre testare 25 grame de Laptisor de matca pur. Coletul a sosit foarte repede, in el gasind si o foaie cu diverse retete cosmetice pentru par in a caror compozitie se regaseste laptisorul de matca, si catalogul de produse 2015.
Am gasit pe   pe site beneficiile  acestui Laptisor de matca pur  si sunt nenumarate, de la administrare pe cale interna la folosirea lui in tratamente cosmetice.



 Laptisorul de matca este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!

Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.

Eu  l-am  folosit in masca pentru cresterea si regenerarea parului, pentru ca ingredientele le am la indemana in casa.

Am pus 2 lingurtie de laptisor de matca, ulei de cocos si balsam de par.

Mai trisez cu balsamul, dar imi place ca se formeaza ca o crema si e mai usor de alicat pe par.

Mi-a lasat parul mult mai hidratat, matasos si stralucitor si cu siguranta il voi tine aproape si pe viitor pentru mastile de par.

Va invit  sa descoperiti o serie de produse apicole la preturi accesibile, rasfoind site-ul lor.



Castigatoarea concursului de primavara este::

Fb: Cristina Ramonica


Astept datele ei pentru a- i trimite premiul!!

3 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!