miercuri, 3 decembrie 2014

Masca minune pentru stralucirea parului

Daca tot va povesteam despre ingrijirea parului folosind produse profesionale , a venit  vremea sa va dezvalui o masca minune cu ingrediente naturale pe care am gasit-o pe net, nu am inventat-o eu,, dar este cu adevarat spectaculoasa!!



De ce aveti nevoie:
  • 1 banana
  • lapte
  • miere

Bananele sunt o sursă bună de nutrienti, fiind extraordinar de bogate în fibre şi potasiu, mineral fundamental unei bune activităţi a organsimului. Nutritive şi gustoase, bananele recunoscute ca alimente benefice pentru organism au şi câteva utilizări surprinzătoare în rutina de înfrumuseţare.Eficienţa acestui fruct exotic constă în conţinutul sau de potasiu, vitamina B6, folaţi şi alte proprietăţi benefice pentru păr (care luptă şi împotriva căderii acestuia).
Combinată cu laptele plin de proteine care fortifică părul şi acid lactic care îndepărtează celulele moarte acumulate pe scalp, ai reţeta perfectă pentru un păr mătăsos, mai strălucitor, reparat în profunzime.

Se mixeaza banana cu putin lapte si o lingura de miere de albine cat sa aibe consistenta unui balsam de par.
Puteti amesteca si fara mixer sau blender dar exista riscul de a ramane bucati mici de banan in par si sa va chinuiti sa le scoateti!

Aplicati masca pe parul uscat , stati cat puteti voi , minim 30 minute si apoi va spalati pe cap , ca de obicei, folosind produsele cu care va intelegeti voi cel mai bine.

Ca si rezultat eu am observat un par mult mai moale, mai usor de coafat si mai stralucitor.
In plus puteti adauga si o lingura de ulei de masline, pentru o hidratare mai buna a firului de par.
Mai ales acum cand suntem in sezonul rece , parul merita o atentie deosebita , fiind agresat de vant, frig si riscul electrizarii cauzat de fular, caciula,etc.

Merita incercata, nu?

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!