sâmbătă, 6 decembrie 2014

Aparate de coafat- Cadoul perfect de Mos Craciun

Daca tot se apropie cu pasi repezi  Mos Craciun si Mos Nicolae, ocazii sa oferim cadouri persoanelor dragi, am decis sa va prezint un produs cu care sigur veti face fericite doamnele si domnisoarele din viata voastra.


 Cum majoritatea femeilor sunt nemultumita de parul lor, acest aparat minune va face ca fetele cu parul drept care si-l doresc ondulat  sa fie in culmea fericirii!


Este vorba despre un ondulator Babyliss revolutionar cu care nu o sa mai aveti dureri de mana, si grija ca suvitele nu s-au ondulat corect sau uniform.

Iata descrierea oficiala a acesui ondulator:

"Parul  este prins intre placile ceramice care sunt incalzite din toate directiile, buclele formandu-se in cateva secunde. Ondulatorul trimite o  alerta sonora cand bucla trebuie eliberata dintre placi, dupa care puteti trece la urmatoarea bucla. Babyliss  Pro Mira Curl 2665E va permite selectarea a trei directii de ondulare, permitandu-va astfel obtinerea de bucle pe ambele parti ale capului in directia dorita. Produsul permite ondularea parului fara a-l degrada. Tehnologia speciala MaxLife PRO creste performanta motorului, reducand vibratiile si prelungind durata de viata a ondulatorului.

Efecte :


  • creeaza automat onduleuri si bucle
  • previne ruperea parului si deteriorarea
  • Caracteristici :
  • incalzire instantanee in 30 sec
  • 3 directii de ondulare
  • surse de control a incalzirii
  • alarma sonora
  • dupa 20 de minute de inactivitate intra in modul sleep
  • oprire automata după 60 de minute
  • consum redus de energie
  • cablu cu rotire
  • Parametrii tehnici :
  • Setarea temperaturii: 190 ° C , 210 ° C , 230 ° C
  • Lungimea cablului : 2.5
  • Tensiune : 230 v
Aplicarea :

Introduceti suvita de par in ondulator. Parul se va retrage automat in camera de ceramica. Timp de cateva secunde tineti manerul inchis. Cand auziti un semnal sonor scurt, eliberati manerul si continuati cu urmatoarele fire de par."

Uitati cat de simplu e sa iti faci acasa bucle minunate:

Pretul acestei minunatii este de 559 ron, dar sigur merita fiecare banut!


Imi place ca placile sunt ceramice si astfel nu exista riscul de a apararea deteriorarea parului, in plus poate fi utilizat cu succes si pentru parul mai scurt si mediu, nu numai pentru parul lung.

Cu ondulatorul clasic stiti cat de greu este sa rasucesti suvita pe ondulator sa o tii timp de cateva secunde, plus ca la varful suvitei de multe ori apare un aspect de "matura" ii spun eu, cand nu prindem toata suvita pe clipsul ondulatorului.
In plus trebuie sa ai grija atunci cand ondulezi suvita sa nu te atingi de ondulatorul fierbinte cu mana cand vrei sa rulezi suvita de par.


Cu o singura mana reusim sa realizam ce coafuri ne dorim avand ca baza parul ondulat. Si chiar daca inca nu stiti ce program veti avea de Craciun sau Revelion va propun cateva coafuri pe care sigur le veti pune in practica dupa ce o sa va creati aceste bucle minunate.Ce imi place este ca nu dureaza mult sa ondulezi tot parul, si mai ales suvitele de la spate care pana acum ne dadeau batai de cap cu vechiul ondulator. Cate dintre voi ati reusit sa va faceti bucle reusite la ceafa unde trebuie sa te chinui putin pentru a prinde parul si a-l rula pe ondulator.
In plus aveti 3 setari la durata de realizare a buclei, astfel daca aveti parul fin veti alege 8 secunde, daca e mai gros 10 sau daca e prea gros 12 secunde,alegand cu grija durata nu va suprasolicitati parul la caldura excesiva.Acum cu MiraCurl devine simplu sa ne facem singure propriile bucle exact cum ni le dorim, repede si usor.

Pentru a va proteja parul, eu va recomand sa utilizati un spray cu protectie termica pefect pentru a ingriji parul atunci cand il coafam.Sunt  o multitudine de sprayuri de la diverse firme pe piata de la cele low cost pana la cele profesionale din care puteti alege produsul preferat de voi pentru a avea un par protejat.
La final dupa ce ati  ondulat tot parul cu acest ondulator, aplicati un luciu de par fie ca e sub forma de fixativ cu luciu sau pur si simplu  aplicati 2 picaturi de ulei de par pe varfuri pentru a le hidrata si a le face sa arate mai bine.
Apoi pulverizati fixativ de la 30 cm distanta si gata!


Personal, mi se pare un par ondulat un par cu volum care se potriveste oricarei tinute si ocazii.Cele carora le place parul drept le propun sa incerce totusi si parul ondulat sa  vada diferenta si cine stie, poate vor descoperi 


Brandul Babyliss detine in portofoliu si produse pentru barbati deci va invit sa aruncati o privire peste aparatele de coafat si ingrijire .Si astfel ii veti multumi si pe domni cu un cadou de Mos, nu numai pe voi!!

Ce spuneti, ati fi tentate sa cumparati acest ondulator minune?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!