sâmbătă, 14 iunie 2014

Versace Man apa de toaleta


 Versace brand a fost  creat in 1978. Tanarul Gianni Versace - care provine din zona sudica a Italiei- a fost intotdeauna un excentric si un progresist. In anii '80 devine cel mai popular creator datorita carismei si talentului sau. Baiatul modest din Calabria devine foarte repede o personalitate, insa are parte de o moarte violenta. Acest incident a reusit sa distruga un om popular dar nu si brand-ul Versace, compania fiind azi in mainile familiei sale. Parfumurile sale reprezentative sunt Versace Pour Homme si Versace Bright Crystal, care sunt si azi la moda. Versace opereaza in 81 de magazine oficiale, 

Versace Versace Man este un parfum oriental-lemnos, usor intepator, pentru barbati. Lasati-va sedusi de propria masculinitate. Aroma deosebita este creata pentru a face din acest parfum obiectul adoratiei masculine. Design-ul simplu combina esenta senzuala si energia misterioasa, cu aspectul scanteietor. Deveniti un adevarat seducator, atragand mereu atentia! Pentru inceput veti fi invaluit de tonuri de flori de portocala, begramota, piper negru. Apoi parfumul se deschide cu tonuri de sofran, cardamom, eliberandu-va corpul si spiritul. Lasati-va invaluit de notele usoare de casmir, ambra, tabac.
Parfumurile Versace sunt create pentru barbati si femei cu un simt dezvoltat al stilului. Incantati-va simturile cu nectar de flori si fructe, condimente puternice si acorduri exotice de lemn. Daca doriti sa faceti alegerea perfecta, alegeti acest parfum elegant de la Versace! Incercati Versace Versace Man daca doriti sa deveniti obiectul atentiei universale.





Am ales acest parfum pentru un cadou oferit unui amic si am tinut sa imi spuna parerea sa dupa ce l-a utilizat.
A fost incantat ca parfumul persista pe piele pana la 8 ore,ca se pulverizeaza foarte usor, si cum auzeam pe alte site-uri ca parfumurile de pe Aoro, ar fi contrafacute, tin  sa specific ca nu este deloc adevarat.

Apa de toaleta Versace Man a costat 137 ron la 100 ml, ceea ce mi se pare convenabil.

 Puteri alege  orice parfum va doriti, atat de dama cat si de barbati , gama de parfumuri Versace  fiind foarte variata.

Am avut experienta achizitionarii de parfumuri "originale" din magazine de lux din oras si numai originale nu erau ele , desi la pret sigur erau.

Cand pulverizam curgea mult parfum, nu persista mirosul.Asa ca am promis ca nu mai cumpar din astfel de magazine, deci prefer sa fac cumparaturile online de pe acest site, stiind ca marfa pe care o cumpar este de calitate.

Cred foarte mult ca un pafum bine ales poate sa iti schimbe starea de spirit.Acest amic al meu  a folosit acest parfum mergand la un interviu pentru angajare.

Conteaza imaginea  mereu dar si parfumul pe care il folosim ,poate sa dea informatii despre caracterul nostru.

Atunci cand alegem sa cumparam un  parfum  cred ca trebuie sa tinem cont de anumite criterii.


Cum deosebim un parfum original de unul "fake"?



1. Ambalajul conteaza! Parfumul dorit trebuie sa aiba o cutie autentica. Este destul de usor sa verifici acest lucru, mai ales cand cumperi on-line, cu ajutorul internetului. Un simplu search in orice motor de cautare este indicat. Cauti produsul si compari aspectul ambalajelor
.
2. Un parfum sigilat bine! Majoritatea cutiilor de parfum sunt invelite intr-un strat de celofan. Acest lucru nu reflecta mereu calitatea unui parfum original. Anumiti designeri nu acorda atata atentie acestui aspect si drept urmare, exista multe parfumuri in ambalaje nesigilate. Celofanul respectiv nu reprezinta o garantie a originalitatii, este un element usor de contrafacut. De retinut! Majoritatea parfumurilor contrafacute detin un celofan mult mai gros pe cand cel care inveleste produsul original este de o textura mult mai fina.

3. Codul produsului! In majoritatea cazurilor, codul inscriptionat pe sticla este similar cu cel printat pe cutie. Trebuie sa tineti cont si de acest aspect. S-au intalnit multe cazuri in care o simpla cifra a demascat un produs copiat perfect.


Durabilitatea parfumului! Un parfum bun, pulverizat pe o bucata de hartie trebuie sa-si mentina mirosul cel putin 24 de ore. Daca nu aveti incredere in produsul respectiv, incercati si acest test.

5. Sticla parfumului! Sticla parfumului trebuie sa fie intr-o conditie perfecta si nu ar trebui sa prezinte scurgeri de nici un fel. Daca exista asa ceva cu siguranta parfumul cumparat nu este unul original.

6. Un parfum limpede! Scuturati sticla de parfum, daca parfumul este autentic bulele de aer ar trebui sa dispara in aproximativ 10 secunde. Daca nu dispar si parfumul se prezinta spumos inseamna ca nu este cea ce cautati.

7. Fara impuritati! In momentul agitarii parfumului lichidul nu trebuie sa prezinte impuritati de nici un fel. Daca lichidul din interiorul sticlei este unul curat atunci parfumul este unul original.

8. Testul geamului! Se spune ca un parfum de calitate, de o consistenta echilibrata si dotat cu un pulverizator autentic nu se va prelinge in momentul aplicarii sale pe o suprafata lucioasa. O simpla pulverizare pe un geam sau o oglinda va poate convinge de acest lucru.


Ce parfumuri cumparati si de unde?Ce experiente ati avut cu parfumuri pe care le credeati originale , dar nu erau?


Un comentariu:

  1. Intradevar gama versace este una pentru toate gusturile. Eu mi-am luat tot de pe aoro Versace Red Jeans si la 78 lei chiar e un parfum deosebit.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!