duminică, 22 iunie 2014

Cum ne protejeaza Eucerin de alergii solare?


Eucerin a lansat vara aceasta 3 noi produse:

-Gelul crema impotriva alergiilor solare cu SPF 25(UVA/UVB), protectie medie-fara miros, fara conservanti si emulsifianti, rezistent la apa, special creat pentru pielea sensibila (disponibil si in varianta cu SPF 50)
-Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata. Este disponibil si in varianta cu SPF 30
-Gelul-crema, pentru ingrijirea dupa plaja (piele sensibila si predispusa la alergii. Nu contine parfum, nici emulgatori, are o textura usoara  si calmeaza, racoreste si regenereaza pielea ce a fost expusa la soare.



Alpha-Glucosilrutin (AGR) este un flavonoid obţinut din arborele Pulmeria şi modificat biotehnologic pentru ca proprietăţile sale antioxidante să limiteze formarea radicalilor liberi.

Licochalcone A este un ingredient natural extras din rădăcină de lemn dulce care, în urma numeroaselor studii clinice, s-a dovedit a avea multiple efecte benefice asupra pielii (rol anti-oxidant, anti-iritant, anti-inflamator).



Totusi, ce este alergia solara?

Alergia solara este o afectiune caracterizata de aparitia unor reactii cutanate in urma expunerii la soare. Adesea, alergia solara se manifesta prin eruptii care dau senzatia de mancarime. Alergiile severe pot provoca urticarie, vezicule dar si alte simptome neplacute. 

Exista mai multe tipuri de alergii solare, si anume:



Erupţia polimorfă la lumină (fotosensibilitate) – piele înroşită apar mici umflături gălbui şi albicioase, pielea devine roşie. Erupţia polimorfă ereditară (prurigo actinic) afectează copiii şi adulţii tineri – leziuni roşii, vezicule, buze crăpate şi uscate, mâncărime.

Dermatita actinică cronică – pot apărea leziuni inflamatorii uscate acoperite de cruste, dublate de senzaţie de mâncărime în zona feţei, a scalpului, a spatelui, chiar şi a palmelor şi a tălpilor.  

Urticaria solară – apare imediat după expunerea la razele soarelui şi se manifestă prin erupţie urticariană, mâncărimi şi apariţia de pustule. Aceste semne pot apărea şi pe zonele neexpuse la soare.



Deci nu este de glumit cu aceasta problema care iti poate strica tot concediul, in plus si aspectul pielii tale!

De cativa ani buni folosesc creme cu protectie solara de minim 25, pentru ca am un ten mai inchis la culoare , care imediat se bronzeaza.

Dar aplic crema si atunci cand doar ies in oras, nu numai cand merg la mare, deoarece razele soarelui sunt nocive  oriunde.

Atunci cand am aflat de noutatile Eucerin , m-am bucurat, mai ales pentru o prietena de-a mea care mereu avea problema eruptiei polimorfe la lumina. Nu se putea bucura de bronz si de plimbari sub atingerea razelor soarelui, ca imediat se inrosea pe piele si ii apareau  mici umflaturi galbui, total inestetice.

Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF25 este un adevarat aliat pentru ea, pentru ca se poate bucura in sfarsit de un bronz perfect, fara a exista riscul disconfortului alergiei solare.




Cunoasteti persoane care se confrunta cu aceste probleme? Ati incerca aceste produse?

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!