sâmbătă, 21 iunie 2014

Lotiune de corp Avon Skin So Soft Glamorous Gold

Astazi vreau sa va vorbesc despre ingrijirea pielii, mai exact folosirea lotiunilor de corp.Dar pentru inceput, cum aplicam corect lotiunile de corp?


Cumpara o lotiune de corp potrivita pentru tipul tau de piele. De exemplu, daca ai pielea uscata, alege o lotiune ultra hidratanta.


 Incalzeste intai cantitati mici in palma, apoi aplica din belsug pe fiecare sectiune a corpului (evita membranele mucoase). Acorda o atentie sporita zonelor predispuse la uscare, cum ar fi: mainile, picioarele, coatele si genunchii.

 Aplica ori de cate ori doresti, dar folosirea lotiunii dupa baie va ajuta la o buna hidratare.
 Inainte de a te imbraca, asigura-te ca lotiunea a fost absorbita in piele.


Nu aplica lotiune in surplus.



Eu am folosit de-a lungul anilor diverse lotiuni de corp, pentru mine majoritatea fac acelasi lucru:hidrateaza pielea si ii imprima un miros  delicat.

Lotiunea de corp Skin So Soft cu particule stralucitoare a devenit parte din ritualul meu de ingrijire pe timpul verii. Pielea devine incet, incet bronzata si aceste particule stiu sa puna in evidenta acest aspect.

O folosesc dupa dus, atunci cand pielea necesita sa fie hidratata, porii sunt deschisi si astfel  elimin senzatia de piele uscata, nehidratata, care da senzatia ca"strange".

Poate ati patit si voi mai ales la schimbarea anotimpurilor , ca pielea sa sufere. Este si normal , dupa frigul din sezonul rece,  atunci cand soarele isi face simtita prezenta, sa schimbam putin si produsele  folosite de noi pentru ingrijirea corpului.





Cel mai mult imi place cum ramane pielea dupa ce aplic aceasta  lotiune:usor stralucitoare, cu irizatii.
Cel mai important aspect , pentru este ca nu se ia pe haine.Aceste particule se fixeaza  pe piele si nu imi murdaresc hainele cu ele.

Un alt aspect care pe mine  ma incanta este acela ca  mascheaza si celulita.

Dupa nasterea fetitei mele am ramas cu unele portiuni cu vergeturi si celulita, si indiferent de produs pentru estomparea lor am folosit, efectul a fost doar  atunci cand foloseam produsul.Apoi se vedeau ca si cum nu as fi folosit nimic in acea zona,

Acum , de cand folosesc lotiunea cu particule stralucitoare, aspectul vergeturilor s-a diminuat.De aceea iubesc vara si bronzul.

Fiind pielea bronzata,celulita si vergeturile nu se mai observa.Si alt avantaj este ca se pot folosi in orice perioada aceste lotiuni, indiferent de anotimp.Totusi vara  e bine sa alegem lotiuni  de corp mai light, nu atat de grase, care sa se absoarba repede in piele, sa nu ramana acea pelivula grasa,care e deranjanta de multe ori.

Sa nu uitati de exfoliere! Aceasta ajuta ca pielea moartea sa fie indepartata si astfel efectul lotiunii de corp  pe care o aplicam este mai vizibil.

Puteti utiliza zat de cafea, malai sau  zahar brun. Circulatia sangelui va fi intensificata iar 

produsul va actiona imedat ce va fi aplicat.

Lotiunea Skin So Soft a  costat 19 ron , la 250 ml, si m-a tinut aproape  doua luni, folosita cam de 2-3 ori pe saptamana.Nu o foloseam chiar la fiecare dus.


Nu este nevoie sa arunci cu banii pe fereastra. In prezent toate marcile care promoveaza 

lotiuni  si creme de corp ofera si mostre gratuite pentru testarea produselor. Inainte de a 

achizitiona produse scumpe doar din auzite, fa rost de o mostra pentru a testa si pentru a 

decide care e mai bun pentru pielea ta si se incadreaza in categoria de pret dorita.



Care sunt avantajele aplicarii lotiunilor de corp?

Daca petreci foarte mult timp in picioare, poti dezvolta bataturi dureroase si dizgratioase. O lotiune de corp delicata poate vindeca aceste rani.

Pielea va redeveni supla, iar celulele moarte vor fi mai usor indepartate. Daca bataturile sunt decolorate, umflate si cu striatii de sange este indicat sa mergi intai la medicul dermatolog.
Pe langa beneficiile asupra pielii, lottiunil de corp au un parfum placut si te fac sa te simti bine. Bucura-te de senzatia de catifelare pe care lotiunile o confera corpului tau.

Pe piata vei gasi o gama larga de produse cu numeroase arome, potrivite fiecarei persoanalitati.
Chiar daca pielea ta este hidratata si sanatoasa, nu renunta la aceasta mica placere. Foloseste o ulei delicat, cu arome puternice care sa te relaxeze.

Specialistii sunt de parere ca aceste produse reduc stresul si imbunatatesc activitatea creierului. De asemenea, prin masajul delicat durerile sunt reduse. Aceste lotiuni stimuleaza si productia de endorfime, care te ajuta sa te simti mai bine. Asadar, nu ezita sa le folosesti.



Puteti gasi o gama variata de lotiuni de corp la preturi accesibile , mai ales cand se afla in promotie .Si pentru ca  tenului ii acordam  mare atentie si alegem cu grija crema ,consider ca si pentru corp ar trebui sa facem acelasi lucru , mai ales ca suprafata este mai mare si trebuie sa ne ingrijim pentru a avea o piele catifelata, si hidratata in acelasi timp.


Avand in vedere ca pe timpul vietii unei femei ii cresc in jur de 1000 de straturi de epiderma, 

trebuie sa avem grija de frumusetea pielii noastre.


Eu  imi pregatesc pielea pentru sezonul concediilor  , pentru ca mergand la mare vreau sa am o piele sanatoasa , dar hidratata si cu  acele vergeturi estompate.
Iata ritualul meu:

  • Pregatesc un exfoliant pe care il aplic de 2 ori pe saptamana .Acesta ori este un produs din comert sau pur si simplu, dupa ce imi pregatesc cafeaua, amestec zatul de cafea cu miere de albine si iata exfoliantul natural!
  • Dupa dusul in care insist pe zonele cu probleme cu un burete exfoliant , aplic o lotiune de corp hidratanta
  • Ca ultim pas aplic lotiunea Glamourous Gold Avon


Ce trucuri pentru hidratarea pielii si ascunderea vergeturilor folositi?
Ati folosit lotiunea Glamorous Gold de la Avon?






2 comentarii:

  1. Cea mai eficienta metoda pentru un corp de invidiat este cafeaua verde,
    pot spune asta pentru ca eu am slabit de la 89 la 63 de kg in numai 4 saptamani dar cafeaua trebuie cumparata
    de pe site-ul oficial, daca esti interesata de povestea mea si alte zeci de fete care
    au incercat si au postat poze de inainte si dupa slabire poti vizita blogul meu :
    bit.ly/1izVc1h

    My web site :: Tatiana Rusu

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!