sâmbătă, 28 iunie 2014

Escada Desire me - parfumul primei iubiri

Prima iubire nu se uita niciodata" - sunt vorbele pe care le aud foarte des si inclin sa cred ca sunt adevarate. Intr-adevar, este greu sa dai uitarii primii "fluturi" din stomac, prima bataie mai puternica a inimii, noptile nedormite, petrecute cu gandul la primul baiat pe care l-ai iubit... 

Pot fi momente in care l-ai urat pentru ca ai ajuns sa il iubesti atat de tare, incat ai ajuns in pragul disperarii in momentul in care v-ati despartit, poate inca il mai iubesti sau te copleseste nostalgia cand iti aminteste de el - "Ce bine era", "Cat eram de fericiti impreuna!..." - sau poate inca mai adormi cu gandul la el.


Au mai existat momente in  care am avut "zvacniri" marcate de dorinta de a-l simti aproape, a-l tine de mana sau de a-i vorbi, pentru ca sentimentele nu pot fi date uitarii chiar asa usor.Puteau fi si doua luni in locul celor doi ani de relatie si cred ca situatia nu s-ar fi schimbat in vreun fel, as fi suferit la fel poate, pentru ca intensitatea trairilor a fost maxima.

E drept, in relatia de dragoste ce a urmat am facut multe comparatii cu ceea ce am trait inainte si a fost o mare greseala, pentru ca nu am facut decat sa imi "starnesc" nefericirea, care m-a urmarit o perioada. In timp, am invatat ca dragostea nu este niciodata la fel (si nici nu trebuie sa fie la fel), iar daca ai vointa si iti doresti cu adevarat sa fii fericit, un prim pas ar fi sa renunti la asemanari si comparatii.

Daca ar fi sa iei drept etalon prima dragoste, in mod sigur, la un moment dat, in urmatoarea relatie, te vei trezi mintit chiar de propria persoana: ai creat o lume asemanatoare cu una pe care ai pierdut-o candva, dar ai uitat de sentimente, care sunt cele mai importante...


Ca tot am vorbit despre prima dragoste, asa a fost si atunci cand am primit cadou parfumul Escada Desire Me.
Un parfum pe care l-am indragit din prima clipa in care l-am vazut si mirosit.

Este un parfum floral fructat gurmand de dama, care a fost lansat in 2009.

 Notele de varf sunt citrice, mandarina si clementina;
 notele de mijloc sunt bujor, note verzi, caprifoi si orhidee;
 Notele de baza sunt note dulci, ciocolata amaruie, cafea si crema custard.

Mirosul dulce, putin floral m-a dus cu gandul la toate acele sentimente pe care le incerci prima oara in viata. La inceput parca mi-a fost si frica sa-l port, gandindu-ma ca este mult prea dulce pentru aceasta perioada a anului, dar totusi curiozitatea si modul cum ma fascina de fiecare data cand il miroseam, m-a convins!


Mi-am retrait prima iubire atunci cand am "purtat" parfumul Escada Desire Me comandat de pe Aoro.ro, si spun acest lucru pentru ca iti induce aceleasi sentimente: de curiozitate, dar si de retinere in acelasi timp, si dupa ce l-ai "cunoscut" stii sigur ca iti vei aminti aroma lui tot restul vietii.


 Parfumul persista pana la 12 ore, fara a mai pulveriza cu el  dupa ce plec la serviciu.
Am dat doar 2 pufuri dimineata inainte sa plec la serviciu si seara la ora 19 inca mai persista pe haine , dar si pe piele.

Ambalat într-un flacon auriu, Escada Desire Me este un parfum preţios şi provocator.Mie mi se pare forma lui feminima si perfect creata pentru un parfum pregatit sa te seduca.Combinatia de negru cu auriu

Nu l-as recomanda persoanelor timide, care nu vor sa fie in centrul atentiei.
Este un parfum creat pentru femeile care doresc sa atraga priviri, sa intoarca capete si sa se simta dorite.Sigur persoanele care il poarta vor fi intrebate ce parfum folosesc , iar o persoana timida , poate fi incomodata de astfel de remarci si intrebari.

I l-as atribui actritei Carrie Bradshaw, din mult vizionatul serial Totul despre sex, pentru ca are acel sex apeal ca al ei. In plus , femeia care il poarta stie cum sa seduca orice barbat chiar si dintr-o singura privire, e independenta, sigura pe ea, si gata sa traiasca fiecare clipa la cote maxime.

Asa cum ii spune si numele Desire Me, e acel parfum care te indeamna sa doresti , sa vrei sa cunosti persoana care il poarta.

Il recomand sa-l purtati mai ales in serile de vara, si mai putin pe parcursul zilei, daca nu va plac asa mult  parfumurile florale si dulci, dar pentru  sezonul rece eu zic ca e ideal.

Iar pentru cele ce iubesc acest gen de parfumuri , va invit sa-l purtati oricand vreti voi sa fiti seducatoare.






 Escada este comparat cu multi concurenti foarte tineri, dar cu o istorie foarte volatila. Escada a fost fondata in 1976 in Munchen, Germania. La baza conceperii etichetei Escada au fost Wolfgang si Margaret Leyovi. Escada s-a datorat in principal lui Margareth, care a dobandit o experienta valoroasa ca si croitoreasa la Curtea Regala Suedeza. Escada se focuseaza in prezent pe un portofoliu complet. In ceea ce priveste parfumurile acestea sunt directionate catre femei, fiind populare pentru aroma sa spectaculoasa, luxurianta si dulce. In 2007, Escada a fost atacata in mod repetat de catre adversarii din industria pielii, care le-a redus imaginea si doi ani mai tarziu, i-a adancit in mari probleme financiare. Aceasta a fost dubla lovitura la care Escada a supravietuit si va puteti familiariza in prezent cu colectii populare precum Escada In To The Blue.


Apa de parfum Escada Desire Me o puteti  la  pretul 109 ron la 30 ml,  105 ron  varianta de 50 ml,  si 119 ron  parfumul de 75 ml, in functie de gramajul preferat.



Puteti alege din gama variata de parfumuri Escada, pe care o gasiti mai mereu la preturi promotionale.
In plus, ce imi mai place mie atunci cand comand de pe Aoro este ca sunt mereu prompti, coletul ajunge mereu intact, nu am avut probleme cu  deteriorarea produselor din el.

Primesc si un cadou la alegere la orice comanda , indiferent de valoare, iar transportul cu curierul ma costa doar 10 ron.

Cand plasez comenzi aleg sa astept o perioada mai lunga de timp, ca apoi sa adun ce produse imi trebuiesc la o singura comanda, astfel economisesc banutii de pe transport.






2 comentarii:

  1. De asemenea, se spune că timpul vindecă orice rană.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recomand si varianta aceasta: http://www.aoro.ro/escada/incredible-me-eau-de-parfum-pentru-femei/#

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!