sâmbătă, 29 martie 2014

Elnett- Fixativul starurilor

A trecut frigul si din ce in ce mai mult am grija de parul meu. Dupa ce  am renuntat la caciula si gluga, a venit vremea sa ma ingrijesc si de fixarea coafurii.

Am fost nemultumita de multe produse destinate fixarii parului , toate fiind cumparate din hypermarket: gen Wellaton, Nivea, etc. pentru ca incarca firul de par.



Fixativul „flexible”


Daca vrei sa-ti mai schimbi coafura pe perioada zilei ar fi indicat sa alegi un fixativ pe care sa scrie „flexible”.  Acest tip de fixativ nu va asigura o fixare puternica dar iti va permite sa ai o coafura definita si iti va da posibilitatea sa-ti perii parul cu usurinta. Acest model de fixativ are factorul de fixare medium.  De asemenea si produsele cu fixare usoara sunt potrivite pentru a-ti defini suvitele.
Daca optezi pentru o coafura clasica si nu suporti deloc ideea de a te cara cu fixativul dupa tine in geanta pentru a-ti reimprospata look-ul, indreapta-ti atentia spre un produs cu fixare puternica.
Daca vrei sa eviti imbacsirea parului alege fixativul non aerosol care nu lasa reziduuri.


Primavara, cand vantul ne face probleme din ce in ce mai mult , am nevoie de un produs care sa fixeze coafura, sa nu imbacseasca parul si totodata   si sa confere stralucire.

Fiindca am mai comandat in trecut de  pe Aoro,  acum am  ales sa ma documentez despre un fixativ care sa corespunda exigentelor mele.

Am gasit  produse pentru fixarea coafurii de la mai multe firme dar m-am oprit asupra fixativului  Elnett de la L'Oreal Paris fara parfum, dupa ce am tot citit pareri bune despre el.


Dar avand experiente mai putin placute cu destule  produse destinate fixarii parului, eram destul de sceptica.

Dar m-am inselat!! Elnett chiar este diferit!

Sa va spun si de ce:







  • Fixeaza bine parul ..cam de nivelul 3 sa zic, dar pentru mine e ok, caci cand foloseam fixativ nivel 4-5 era prea tare firul de par.
  • Nu incarca  parul- si aici are nota 10 plus de la mine, deoarece asta uram la alt fixativ: faptul ca iti imbacsea parul si imediat trebuia sa il speli. Daca il mai lasai o zi dupa ce aplicai fixativ, era de rau!
  • Tine destul de mult. Flaconul are 300 ml



Am ales varianta fara parfum din greseala cred, pentru ca nu cautam neaparat sa nu aibe parfum,  dar cand  mi se va termina acest fixativ, voi alege varianta pentru par stralucitor si catifelat.

Mai ales ca la 200 ml pretul e de doar 23 ron.


Ati folosit acest fixativ? Cu ce produse  se impaca bine parul vostru?

6 comentarii:

  1. il foloseam la salon, dar nu am fost foarte incantata de el. nici nu stiu ce varianta am incercat, insa sunt foarte multumita de taft. l-am avut pe cel negru si pe cel verde. ti-l recomand. rezista foarte bine, nu incarca, nu imbacseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc si taft...dar am avut unul roz parca de care nu am fost multumita
      mersi de pont oricum

      Ștergere
  2. Pe acesta nu l-am încercat. În schimb, folosesc de mai bine de un an fixativele de la VO5, le găseşti la o simplă căutare pe google, pe site-urile străine. Eu le primesc de la mătuşa mea din SUA, dar chiar nu există termen de comparaţie cu tot ce am încercat anterior. Nu încarcă părul, îl fixează tare finuţ, se piaptănă lejer la câteva ore distanţă, dacă îţi doreşti o altă coafură.
    O seară frumoasă, Irina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ce iti mai aduce din SUA? ca as fi si eu interesata de produse din afara
      \dar nu am card paypall si mi se pare cam complicat cu posta vamala sa plasez comenzi
      pe site-urile din afara......asa ca m-ar interesa de unde iti cumperi tu ..poate iti trimit banuti si sa imi cumperi si mie
      te pup!

      Ștergere
  3. Eu folosesc zilnic fixativ , pe acesta nu l-am folosit niciodata dar am ramas fidela Taft negru ,

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place tare, tare. Si are si un miros tare placut!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!