vineri, 7 februarie 2014

Ultimele cumparaturi- ianuarie 2014

Ultimele cumparaturi din aceasta luna:

Ser pentru par cu ulei de argan Avon- l-am mai folosit odata si am fost multumita de el.Fiind la promotie acum la 12 ron nu am rezistat tentatiei de a nu-l cumpara.Va urma un review pentru el.




Roll-on de la Yves Rocher  cu floare de lotus, fara aluminiu a costat vreo 11 ron. Pe timp de iarna isi face treaba bine, dar vara nu cred ca l-as recumpara.





Paleta de farduri de la Miss Copp  a costat 18 ron, dar am si aruncat-o. Erau asa prafoase fardurile, trebuia sa aplici mult produs sa se vada ceva, si se strangea repede pe pleoapa.
Deci , inca mai sunt in cautari dupa o paleta de farduri buna. Asa ca, daca aveti sugestii...astept!!



De pe un blog am cumparat paleta de la Gosh. Nu am mai avut marca aceasta de cosmetice, am dat 15 ron pe ea, si sunt multumita de culori, rezistenta.


La un outlet am gasit 2 creioane de ochi Mis Broadway un brand din Italia: am ales un creion maro si un tus  negru gen carioca, fiecare costand 6 ron
Rimelul de la Yves Rocher era deja pe terminate si am ales unul de la Maybelline tot adus din Italia cu periuta flexibila cu care ma impac foarte bine, si care a costat 16 ron.



Ultimul, dar nu cel din urma, e anticearcanul  baton de la Essence. A costat parca pana in 15 ron, si e foarte ok.Mai incercasem de-a lungul timpului si anticearcan stil stioul, sau lichid, dar tot batonul e mai ok pentru mine.

Ce produse din cele prezentate ati folosit?

6 comentarii:

  1. Nu am folosit nimic din cele expuse de tine. Sunt curioasa de produsele GOSH, am vazut in mall, dar inca nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e prima data cand folosesc ceva de la acest brand si sunt incantata de cum se comporta fardurile

      Ștergere
  2. La capitolul paletuţe foarte bune, pigmentate, cu farduri rezistente, îţi recomand cu drag, dacă ai ocazia, paletuţele de la MUA sau pe cele de la Sleek, în funcţie de preferinţele tale.
    Să le foloseşti pe toate cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. te inpaci bine cu deo de la yvesh rocher mie nu prea imi plac iar tratamentul ptr par cu ulei de argan il am si sunt multumita ,ce pot reprosa mi se ingrasa cam repede parul dupa folosirea acestuia ..spor la treaba si sa le folosesti cu drag ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceeași paletă Gosh o am și eu, sunt mulțumită de ea.După ce termin ceea ce am, voi cauta și eu un anticearcăn baton.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!