luni, 24 februarie 2014

Noutati Vivanatura

Vivanatura a lansat de curand o crema antivergeturi  destul de tentanta!

Vergeturile sunt afecțiuni inestetice ale pielii care nu au manifestări dureroase, fiind în special o problemăde ordin cosmetic.
Vergeturile se formează în urma ruperii țesuturilor subcutanate (a fibrelor conjunctive) datorită întinderiirapide a ţesutului. Ele au aparența unor cicatrici rozalii sau roşiatice, iar apoi se estompează, devenind cu câteva tonuri mai deschise decât culoarea naturală a pielii.
Vergeturile apar de obicei la majoritateafemeilorînsărciante, mai ales la nivelul coapselor şi abdomenului, de asemenea la adolescentele aflate la pubertate, la persoanele cu fluctuaţii în greutate. Zonele de risc unde vergeturile apar de cele mai multe ori suntcoapseleşoldurile, gambele, fesele, sânii, abdomenulsau partea superioară a braţelor.
 Vergeturile pot fi prevenite, dar şi tratate în primele faze de apariţie, iar cu cât acţionăm mai repede asupra lor cu atâtşansele să dispară sunt mai mari.
 Datorită compoziţiei bogate în uleiuri naturale şi ingrediente active Crema antivergeturi cu unt de sheaşi cătină Vivanatura are un puternic efect asupra straturilor profunde ale pielii, ajutând la restaurarea funcţiilor celulareşi a unei microcirculaţii corecte.

  •  Untul de shea are un rol regenerant asupra pielii, se absoarbe usor şi stimulează sinteza de colagen datorită acizilor graşşi a vitaminelor pe care le conţine.


  • Uleiul de cătină are un puternic efect antioxidant şi este recunoscut pentru concentraţia mare de vitamina C pe care o conţine şi care este esenţială pentru formarea fibrelor de colagen.
  • Uleiul de macadamia este apreciat datorită efectelor sale de restructurarea pielii degradate, a cicatricilorajutând astfel la ameliorarea vergeturilor.
  • Uleiul de germeni de grau ajută la regenerareacelulară, hrăneştşi tonifică pielea.
  • Extractul din gotu kola(Centella Asiatica) corecteazăimperfecţiunile pielii şprevineîmbătrânireaGotu Kola este privităca fiind una dintre cele mai puternice reîntineritoare plante din medicina ayurvedică.
  • Crema are un conținut bogat în ingrediente de foarte bună calitate (conține 12 uleiuri presate la rece printre care enumerăm și uleiul de susan, uleiul de migdale, uleiul de sâmburi de dovleac) și extracte din 24 de plante.
Crema antivergeturi Vivanatura previne apariţia vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară.Se aplicăpe zonele predispuse, pe abdomen, fese, şolduri, sâni, masându-se până la absorbţia completăMasajul se realizeaza încă din primele luni ale sarcinii.Crema este recomandatăşi persoanelor cu fluctuaţii de greutate sau care urmeaza o dietă.


Pret 49.20 lei
Greutate: 250 ml

Ingrediente:

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 98% substanțe naturale si de origine naturala-fara parabeni-procesat la rece


In curand se vor lansa si niste geluri de dus...abia astept sa le incerc!

3 comentarii:

  1. Pe mine m-ar interesa un produs care să se ocupe de vergeturile gata apărute, deși știu că este destul de greu să le estompez.În timpul sarcinilor, am folosit creme și uleiuri, dar se pare că nu au fost destul de eficace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca e destul de greu sa gasesti un asemenea produs!! doar bronzul sa mai estompeze din ele si operatiile estetice ce te pot scapa definitiv. te pup!

      Ștergere
  2. Nu am avut ocazia să încerc niciun produs al acestui brand :-)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!