sâmbătă, 22 februarie 2014

Fond de ten Rimmel Match Perfection

Ne intrebam in fiecare zi ce sa mai facem pentru a fi frumoase? Ce produse sa alegem? Scumpe? Ieftine? 

Dar de multe ori uitam anumite  lucruri de baza atunci cand ne machiem. Ca de exemplu: aplicarea fondului de ten.

Cu ce aplicam?

„Instrumentele” corecte te vor ajuta sa îţi aplici foarte uşor fondul de ten şi vei obţine un aspect foarte natural. Sunt trei metode prin care putem să ne aplicăm fondul de ten:

 Bureţelul, pensula cu peri artificiali sau cu degetele. Ultima este de multe ori varianta cea mai potrivită, deoarece căldura degetelor ne ajută să îl estompăm şi să îl întindem foarte bine. Începe întotdeauna aplicarea acestuia din centrul feţei, estompând prin mişcări scurte spre exterior, până la linia părului. Foloseşte o cantitate mică de produs!

 Pentru un efect reuşit, aşteaptă câteva minute pentru ca fondul de ten să pătrundă bine în piele, apoi aplică încă un strat doar în zonele în care mai este necesar. Foloseşte-te de căldura degetelor, estompându-l,  pentru ca acesta să devină cât mai natural. La final aplică un creion corector exact în zonele în care se mai vad imperfecţiunile.






Dacă te-ai decis asupra formulei potrivite tenului tău, următorul pas, la fel de important, este alegerea nuanţei acestuia. Este foarte simplu, nuanţa ideală trebuie să „dispară” pe faţa ta, să fie invizibilă. 

Ai grijă ca baza fondului de ten să fie galbenă, pentru ca toţi avem subtonuri galbene ale pielii. De cele mai multe ori, fondurile de ten cu un subton roşu, au acel efect de mască pe care vrem sa îl evităm. Sunt foarte puţine cazurile în care este necesar un fond de ten care să aibă la bază culoarea roşie. Ţine minte că fondul de ten nu trebuie să ne modifice culoarea tenului, ci doar să o uniformizeze. În caz contrar, se va vedea...şi nu acesta este scopul unui machiaj de înfrumuseţare.


Încearcă mai multe nuanţe pe obraz, trasând linii până la linia maxilarului, pe care să le estompezi uşor cu degetele. De asemenea poţi încerca o nuanţă mai deschisă şi una mai închisă. Nuanţa corectă va dispărea între variantele pe care le-ai testat, şi aceea este cea corectă. Încercă din nou acestă nuanţă şi pe frunte, pentru că sunt cazuri în care pielea este mai închisă în această zonă, şi este posibil să se potrivească mai bine un ton mai închis pe toată faţa. 


Pentru ca fondul de ten sa reziste mai mult este necesar sa alegeti si o baza de machiaj care va ajuta la fixarea fondului de ten.





Si acum sa va povestesc despre experienta mea cu fondul de ten Match Perfection de la Rimmel

Ce spun producatorii:

"Poti spune adio petelor si aspectului de masca pe care un fond de ten nepotrivit le poate lasa pe tenul tau.
Noul Fond de Ten Match Perfection de la Rimmel se pliaza perfect pe nuanta tenului pentru o piele impecabila!
Beneficiaza de tehnologia Advanced Smart Tone care imita textura si nuanta tenului pentru acoperire perfecta.
Complexul Sapphire Radiance din formula confera pielii stralucire si luminozitate.
Este aliatul ideal pentru un ten perfect si radiant indiferent de lumina.
SPF 18"


Recunosc ca nu am folosit nici un produs Rimmel, si citind despre acest fond de ten m-am lasat convinsa.Am mers frumos in magazin si l-am achizitionat.O nuanta beige nude care se potriveste tenului meu.

Pretul  acestui fond de ten este unul accesibil undeva la  28 ron.
Imi place ca e din sticla si cu pompita tocmai pentru o doza bine atunci cand il aplic.

Eu il aplic cu degetele, desi am citit ca s-ar intinde mai bine cu o pensula speciala pentru fond de ten, si faptul ca e usor de tinut in mana conteaza!


Are factor de protectie solara SPF 18 ceea ce este un plus pentru ca razele solare nocive ne afecteaza zi de zi indiferent de anotimp.


Este destul de rezistent la transfer, nu se ia pe haine asa usor.

Ati folosit acest fond de ten?

2 comentarii:

  1. Nu l-am încercat, dar nici nu exclud posibilitatea, cu atât mai mult că are şi SPF. Îţi mulţumim pentru păreri, Irina! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. O postare foarte utilă pentru orice fată care iși dorește un machiaj reușit.Mulțumim pentru tot ce împărtășești cu noi!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!